Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut all eu sunt noul vostru coleg sper sa ne inteleg bine trebuie sa primesc invite si gata :)

Salut, in primul rand bun venit si in al 2-lea rand sper sa te acomodezi repede. NU uitati s-ar putea sa ne atace la 18:00 asa ca fiti pe faza :D

Felicitari baieti pentru war , v`ati descurcat mai bine decat in prima zi , m`ati ascultat si asta e bine

Tin sa va reamintesc : Astazi am facut pactul cu Stracci family , acest pact este definitiv , vreau sa respectati membri Stracci , sa ii ajutati si sa vorbiti cu respect !

Noapte buna, va pot felicita si eu pentru o lectie de forta pe care am aratat-o, fiindca prima oara paterno nu s-a lasat, a fost dificil la inceput, am aratat ca se poate, saptamna viitoare sper sa se vada si asta la antrenamente, iar la war sa ne intrecem limitele. Welcome celor noi, o seara buna!

Salutare colegi , ce mai faceti? eu ma pregatesc sa merg la sala, ne auzim mai tarziu.

@Squiz - felicitari pentru war-urile de ieri.

@ xXx JameS - Bine ai venit in familie ba chakka !

@Razvan14 - Tot un chakka mare esti !

Salut, auch ce zi scarboasa de booring, penultima ora era toata lumea-n rai ehe :))

Am scapat cu bine, ne auzim in joc.

@ Activitate doresc la 21:00 cat de mult posibil, va asteptam in HQ, atunci.