Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte Buna! Succes maine la warruri :D

Edit: Am luat unban yeeeee

#By the way it`s my birthday today :D

La multi ani mie !!!! :X :X :X 18 anishori :D

Salut tuturor, am venit si eu azi la 13:00 acasa ca ne-o dat drumul mai repede, la multi ani ba multa sanatate si toate cele. Inca ceva, uitati un clip sa va inveseliti si voi putin :D.

Neaata, of, in sfarsit am depistat problema mea la forum, postez si eu aici :))

Intru prin game, dupa ma pregatesc de prima zi de sc din saptamana :))

Kassadin nu stii sa faci log-ul la antrenamente si asta ma supara cel mai mult , HBK nu a fost , a facut invoire iar tu l`ai trecut la prezenti , ori faci calumea log-ul ori nu`l mai faci deloc si pun pe altcineva in loc .

Apropo , La multi ani iLussIon

Astazi sa fiti online la ora 17:45

Kassadin nu stii sa faci log-ul la antrenamente si asta ma supara cel mai mult , HBK nu a fost , a facut invoire iar tu l`ai trecut la prezenti , ori faci calumea log-ul ori nu`l mai faci deloc si pun pe altcineva in loc .

Apropo , La multi ani iLussIon

Astazi sa fiti online la ora 17:45

rE, acum m-am intors de la sc, dupa prima zi din saptamana asta la mine :)), astept sa iau licentele de la un S.I sa va pot ajuta.

@ Razvan, cre'ca e prima greseala de acest gen, bine stiu ai asteptari sa nu le fac, graba strica treaba, am modificat.

Colegi, eu ies pe afara...

Revin mai incolo.

Felicitari pentru War-uri. Suntem buni ce sa mai! Mi-am facut materialele praf :))

Ne vedem in game.

Neata, m-am trezit devreme sa invat la ceva materii, m-am plictisit fac o pauza..

GG razvanel, ai luat si tu admin, vezi sa nu le pierzi pe amandoua :)), te cred in stare.

Salutare colegi,back de la scoala.Felicitari razvane pentru noua functie,sunt sigur ca te vei descurca foarte bine,meritai asta de mult.Ne auzim in game.

Edited by FlorinHBK