Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La fel ca emty_mdy :)) si eu dau tezele alea nationale, si de aceea nu mai sunt asa activ. Dar dupa astea, o sa rup sa-mp, desigur daca o sa trec cu bine ca altfel :))))

Edited by LilSeby

Buna dimineata va zic si pe forum ! :D

Ce faceti ?

Mda creepy , eu sper sa iau makr un 5 la matematica pt ca sunt praf , nu stiu absolut nimic , insa la romana :X , 9-10 :X !!!

Welcome tuturor celor care au intrat si sper sa aveti continuitate cat mai multa !!

pls , dati`mi si mie site`uri sa imi fac semnaturi dalea si sa imi pun la profil diverse chestii ! dau 5k :> :))

neata all nu ca e 2 ..da nu are nimic am ceva pentru voi !! SPECIAL PENTRU GUESS.WHO !! Semnatura potrivita

49674111004384095033.jpg

Edited by Meghy

Guest micuny
Astazi dupa ce neam chinuit sa aducem masinile la hq Kinder si cu monotoya s-au apucat sa faca ravagi la noi la hq adica sa le impinga cu masina lor pe ale noastre sa casa jos in strada ceea ce nu este frumos noi ne-am chinuit sa aducem masini si ei si-au batut joc vreau sa fie pedepsiti si eu am muncit la adunarea masinilor la hq .... :-W

Buna seara baieti !!

Acum am sosit si eu , am fost la niste prieteni !!

Am intrat direct pe forum si am vz ca montaya si kinder au facut ce`au facut !! Daca este adevarat , nu oblig pe nimeni , nu impun doar spun o sugestie , ca acesti 2 indivizi ar trebui trecuti direct pe Blacklist !!

Ne`am chinuit azi app 1 ora juma sa aducem toate masinile alea ca sa iasa frumos si vn ei si fac ce fac !! Nu mi se pare corect , insa asha sunt UNII romani !!