Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Uite ce caine turbat esti, nabut mai da si tu o tura pe afara, ca te transformi in lup rosu :))

Blue, cand mai pronunti tu Lili, gandeste-te si la maicata ba =)), cre'ca au acelasi sange.

Vezi ca e un player cu BMX pe contrasens , intra in game si i`ai carnetu =)))))but

Ce va mai place voua sa va uitati la acele panouri la modul de Snow :)).

Logo nou la semnatura, va place? :D

Fanoshaga .

Nu-i asa ca-mi faci si mie una :o3 ( signature ) cu Exibo.Bz - The Corleone Family .

Uite ce caine turbat esti, nabut mai da si tu o tura pe afara, ca te transformi in lup rosu :))

Blue, cand mai pronunti tu Lili, gandeste-te si la maicata ba =)), cre'ca au acelasi sange.

Give me five kassa, cine vorbea că stă în casă, ăla încuiat la bunica..IP lui LiLi până revii.

Vezi ca e un player cu BMX pe contrasens , intra in game si i`ai carnetu =)))))but

=)))))))))))))) Să îmi aduc aminte şi de asta, mi-a făcut ziua:

•Nick: LoLLiPoP

•Data sanctionarii: 04.02.2012

•A fost sanctionat membrul: Mr.Kassadin

•Sanctionat cu: DEMITERE

•Motivul: Cereri multe de invoiri, ai fost decat la o activitate de cand ai intrat, in fiecare weekend pleci fara sa anunti... Revino cand esti dispus sa acorzi mai mult timp jocului.

•Dovada (optional, dupa caz): -

•Alte precizari: Succes!

Edited by Blue96

Spamerilor !!

Faina semnatura Alpha. :->

Acum am si alt avatar :> Ce parere ai de el? :D Se potriveste cu rankbar-ul de Designer :).

Vad ca ai vrut sa scrii cu size de 12. Cand selectezi textul si dai size=12, pune si font=Arial ca sa mearga :D

Edited by Alpha287

Alpha imi poti face si mie un avatar nou ? ori cu Michael Corleone / Don Corleone / Sonny Corleone / Vincentzo Corleone care sa se potriveasca cu culoarea de la video meu ?

Cand am citit "imi poti face un avatar" ma gandeam ca iar spui un avatar cu Lili =)). O sa iti fac. Vrei si text pe el?

Noapte buna Corleone!

Ma duc si eu la somn ca chiar intrec masura..Activ activ dar :)) Am ramas doar eu cu Gawitkkk in game, 2 nabi :))

Inainte eram eu cu .SamMy. care stateam pana la 5-6 dimineata...

Vorbim maine, nu uitati de sedinta!