Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai duceti`va la culcare ca ... e ora de somn pentru voi ... noapte buna si maine sa fiti toti prezenti la 17:45

Ba tu atat sti sa zici? Hai maine sa fiti toti prezenti la 17:45 in HQ, hai basti la somn vezi sa dai cu usturoi pe la geamuri >:P

Am sa pun aici poza cu /transfer-ul pentru castigarea evenimentului de catre Madytz si oTo (sa nu existe probleme). Premiul total a fost 5.000.000$. Cei doi au decis sa primeasca fiecare cate 2.500.000$ dupa finala castigata contra echipei formata din TresTiii si Kewl, nu sa se dueleze intre ei pentru a castiga doar unul premiul total. Ii felicit pentru aceasta decizie, rar mai vedem asa ceva pe server. Asta inseamna ca sunteti uniti si ca tineti unul la altul, acest lucru se vede si pe /turfs. Razvane ai grija de ei. Felicitari si multumesc pentru participare.

Poza: http://imgur.com/qi4d3

Multumim Andrei :*. E frumos sa auzi atatea cuvinte de lauda. Mandriti-va ca va aparam. :))

Eu ma bag pe la Cs , Fifa , etc. Poate revin mai pe seara la o caterinca ceva , pana atunci raman afk.

Noapte buna colegii mei dragi!

Ma duc si eu la somn, ca-mi pica ochii in gura dar mai intai sa mananc ceva.

Maine cucerim tot Las Venturas...Poate facem si o petrecere ceva dupa, in cinstea evenimentului.

Vorbim maine.

Edited by 3n3rgY

Buna dimineata Corleone!

La multi ani tuturor care poarta numele de: Andrei / Andreea / Andra s.a.m.d. :*

Neatza Corleone ! (:|

Ma bag la o fifa .

Mixtap3 cand intrii call me .

Apropo =)) a fost un scor frumos da :> .

5bogpi.jpg

Macar mi-am luat revansa apoi cu 7-3 :"> . Apropo ai castigat pe nedrept, m-ai tinut de vorba in timp ce dadeai goluri :-J . Iti povesteam despre Cancer =)) .

Buna dimineataaa !

La multi ani celor cu numele Andrei / Andreea (daca avem :-S).

Azi e zi liberaaa deci sper sa reusesc sa-mi strang de o echipa pentru un fotbal.

Deseara la 17:50 sa fiti in Hq. Avand in vedere ca azi nu se face scoala , nu mai aveti toate acele scuze stupide.

Buna dimineataaa !

La multi ani celor cu numele Andrei / Andreea (daca avem :-S).

Azi e zi liberaaa deci sper sa reusesc sa-mi strang de o echipa pentru un fotbal.

Deseara la 17:50 sa fiti in Hq. Avand in vedere ca azi nu se face scoala , nu mai aveti toate acele scuze stupide.

Neatza, eu am scuza, e ziua mea si am musafiri :)) incerc sa ajung la cateva war'uri.

Neata, sau tot aia e, am plecat dimineata sa trag un fotbal 2 ore, dar pana s-au strans s-a facut 10...ma rog am inchiriat a decurs misto cele 4 jocuri..chiar am reusit si faza meciului, gol din corner =)) :> nu stiu cum naiba am dat, oricum m-am distrat de minune in ciuda celorlalt care pierdeau si se bateau, ne vedem prin game pana la war.

La multi ani Andreilor, sa aveti parte de o zi placuta, si mancati mai multi ardei :))