Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata baieti , se pare ca si cei din Stracci au inceput cu aceleasi acuzatii cu care ne-am obisnuit deja.Oricum,frumos din partea lui Magnum pentru felul frumos in care a vorbit,respect pentru el dar nu pentru restu.

Va salut pe toti. Am ajuns si eu acasa, am bagat si un bilet la fotbal, poate iese ceva :)). Ma duc rapid sa imi fac niste teme si ne vedem in joc.

Va vorbeste noul membru al mafiei "SALUT BAJETI".

#aviz amatorilor : interzis la best-uri. sunt ale mele acum :))

Iauzi Razvane. Adio :))

Hai succes si noapte buna , felicitari pentru warurile de astazi , toate castigate , momentan avem 16 zone , dar speram sa avem toata mapa

"Sa duci Corleone pe primul loc e usor, sa mentii Corleone pe primul loc mult timp e greu."

Mai lasam si la altii ca dupa plang nu vezi ? :))

Maine, cine NU este in HQ la ora 17:45 este demis, puteti sa va invoiti doar cu un motiv bine intemeiat ( trimitetii PM lui Magnum ). by Paul.

Uite 14 ia exemplu :))

Edited by NewLife

Salutare Corleone, back de la scoala, ne vedem in game.

Salutare baietii !

Ce mai faceti ?

Salutare, dupa cum v-am promis un noi clip astazi,

poate voi face clipuri si in timpul war'urilor in joc, nu stiu, ma mai gandesc :))

=)))))))))))))

Rapanooooooooooooooon

N'seara, off greu, greu o zi usuara dar..cu suprize grele, asta-i viata, tot timpul trebuie sa fi relaxat, sa nu-ti pese, pe moment dupa visezi ca o iei pe aratura :)), ma rog, ma duc sa mananc ceva..si Ne vedem la antrenament!

Bună seara, am ajuns de la liceu, a fost zi cam grea azi, dar m-am descurcat, am luat un 10 la info şi altu la religie :)). Ne vedem la antrenament, mă duc să mănânc ceva.

Salutare, dupa cum v-am promis un noi clip astazi,

poate voi face clipuri si in timpul war'urilor in joc, nu stiu, ma mai gandesc :))

=))))))

Deci nu cred ma =)) , cum sa fie Paul. asta chiar asa ...

Oricum acum o sa vada ca nu o sa ii fie mai bine fara noi :)

Noi am renunţat la tratat pentru a ne putea îndeplini obiectivul cu succes, acela de a cuceri ambele oraşe, îţi dai seama că Paul nu ne lăsa, era în avantajul lui tratatul.