Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna, ma duc si eu la somn ne auzim maine cel probabil. A fost frumos azi la ware, acuma trebuie sa mergem doar in Los Santos si o sa fie greu pentru ca noi suntem in cuca macaii. Felicitari tuturor pentru war-uri :D

Edited by NaTLain

Noapte buna, ma duc si eu la somn ne auzim maine cel probabil. A fost frumos azi la ware, acuma trebuie sa mergem doar in Los Santos si o sa fie greu pentru ca noi suntem in cuca macaii. Felicitari tuturor pentru war-uri :D

E greu dar Corleone poate face fata si sa cucereasca Los Santos , momentan detinem 18 zone ... din pacate ... Sper sa mai cucerim vineri 4 , felicitari inca odata baieti !

Hai ca am iesit si eu , noapte buna.

#M-am tinut de cuvant la ce am zis mai devreme .. Partial :))

Felicitari pentru war-uri pacat ca n-i le strica fomistii astia mi s-a acrit de ei :-J

Noapte buna

:D

Buna dimineata !!!

Ce v-a adus Mos Niciolaieee ? :))

Azi am o zi relativ usoara dar ma pregatesc pentru maine. (2 posibile ascultari + test sa nu raman corijent la biologie :|).

Astazi aveti zi libera deci pregatiti-va sufleteste pentru vineri sa mai luam 3-4 zone.

Neaţa, acum m-am trezit şi eu, ne vedem diseară zi liberă :)). Mă duc să mă pregătesc pentru ascultare la mate :(, baftă.

Buna dimineata !!!

Ce v-a adus Mos Niciolaieee ? :))

Azi am o zi relativ usoara dar ma pregatesc pentru maine. (2 posibile ascultari + test sa nu raman corijent la biologie :|).

Astazi aveti zi libera deci pregatiti-va sufleteste pentru vineri sa mai luam 3-4 zone.

Bomboaaaaaaaaaaaaaneeeeeeeee, ţie? :))