Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eh, a venit vremea să iau şi eu o pauză de sa:mp. Mi-a părut bine să fac parte din această mafie, a fost o onoare pot spune. Mulţumesc 14 pentru şansa acordată, sper că nu te-am dezamăgit în niciun moment, îţi mulţumesc pentru încredere şi sper ca odată să mă întorc şi să fiu bine primit. Succes tuturor! Salutare colegi, Madytz, 14.

Bun venit Anthony.

• Nick: Madytz
  • Level: 40
  • Rank: 6
  • Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 3 luni
  • De ce doresti sa pleci din Corleone?: Nu sunt bagat in seama.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Corleone pt minim 2 saptamani: Da.
  • Alte precizari?: Succes !

Daca nu retragi, dai cu piciorul la cea mai buna cariera a ta.

Ce se bucura cei din cuneo pentru o zona zici ca au castigat tot LS :)) In fine , vineri o sa ii atepte o surpriza , 10 tec-uri + shotgunuri :( sa vedem cine se mai joaca cu noi

O sa avem 22/24. Ma loghez pe server , merg comenzile 5 sec , dupa mielu. Doar sa scriu pe chat , si blocat in hq 4ever.

#ma bag la un 1-2 gathere , dupa ma culc. Noapte buna.

Eu nu vă mai înțeleg. Vouă nicicum nu vă convine. Acum un an când exista un war maxim pe săptămână cum era? Acum că aveți prea multe tot nu e bine?

V-am pus lideri pentru că ar trebui să vă folosiți capul, asta implică tactici de a scăpa de poliție. Logic că poliția o să meargă la war să vă oprească, că de aceea e poliție, doar nu o să stea să se uite la voi. Vă plângeți că nu mai aveți parte de war-uri și că nu puteți face un war cum trebuie? Pai un war nu implică toate aceste elemente? Dacă nu-ți place să stai în jail atunci nu trebuia să intri în mafii, nu?

Intervenția la war rămâne așa cum este, abia a fost schimbată de 1, 2 zile. Există și alte lucruri pe care le puteți face, nu vă obligă nimeni să dați war toată ziua.

Pe langa asta Mastertrap va face ceva sa vedem zonele de war. Pana atunci am facut eu poza asta: bIZQA.png

O zi buna. Multumesc!

By Kelton , from Teylo