Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

am incalcat limita de viteza si w2 :-< liniste deplina in game, ma retrag la nani nb!

Noapte buna baieti ma duc la o fifa si vorbim

ce fifa joci ca poate facem un amical pe multyplayer

Neata Corleone ~o)

Noapte buna !

Bafta cipranos.

am incalcat limita de viteza si w2 :-< liniste deplina in game, ma retrag la nani nb!

Noapte buna baieti ma duc la o fifa si vorbim

Buna dimineata Corleone , ce faceti :D ?

Buna dimineata !!

Neata si pa...cred ca plec...ma intorc pe la 5

Neata! Jailed... :| Vorbim peste 1-2 ore, cand ies din jail.

Bună dimineaţa, aiurea m-am culcat la 5 şi am dormit până la 10 :)). S-ar putea să plec puţin pe la fini, ca să îmi iau cadoul :)), ne vedem puţin mai târziu în game.

Neaţa.

Facem şi noi ceva azi la war-uri?

Neata Corleone ~o)

Aveţi post ;) ;). Ne vedem la complaints

Buna dimineata !

Astazi nu prea mai aveti scuze. Toti v-ati trezit din mahmureala , e vacanta ... deci sper sa intrati diseara sa ne recuperam cele 2 teritorii din Lv sau in cel mai rau caz sa nu pierdem altele. Incercati si voi sa iesiti afara mai devreme / mai tarziu.

Regulament de înlăturare Avertismente (FW) și Avertismente Verbale (AV):

Cei care ați întrebat despre aceste lucruri le cunoașteți deja, ceilalți citiți cu atenție:

FW-urile se scot după minim 1 lună din momentul în care membrul a fost sancționat pentru mafii, departamente și agenție, respectiv minim 3 săptămâni pentru facțiunile pașnice.

AV-urile se scot după minim 2 săptămâni din momentul în care membrul a fost sancționat pentru mafii, departamente și agenție, respectiv minim 1 săptămână pentru facțiunile pașnice.

Regulament de înlăturare Avertismente (FW) și Avertismente Verbale (AV):

Cei care ați întrebat despre aceste lucruri le cunoașteți deja, ceilalți citiți cu atenție:

FW-urile se scot după minim 1 lună din momentul în care membrul a fost sancționat pentru mafii, departamente și agenție, respectiv minim 3 săptămâni pentru facțiunile pașnice.

AV-urile se scot după minim 2 săptămâni din momentul în care membrul a fost sancționat pentru mafii, departamente și agenție, respectiv minim 1 săptămână pentru facțiunile pașnice.

Vezi sa te uiti pe calendar ca se uita astia la logs doar ca sa-ti faca post :-J, nu degeaba stau si se dau cu, capul de peretii ca noi am avut 24/24 si ei nici HQ-ul nu il puteau cucerii ;)