Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata Corleone ~o)

Se poate mai mare spammer de atat ? Doar "neata"?Presimt un suspend aici!

Nu mai aveam ce să scriu :)).

Locul 2 la Olimpiadă.

Clasament final
  1. Police Department | 1 aur | 2 argint | 2 bronz | 6 puncte | penalizata cu 3 puncte (o singura proba).

2. Corleone Family | 1 aur | 2 argint | 1 bronz | 5 puncte | penalizata cu 3 puncte (la 2 probe diferite).

3. News Reporter | 1 aur | 0 argint | 2 bronz | 5 puncte | nu a fost penalizata.

4. Federal Bureau of Investigations | 2 aur | 0 argint | 1 bronz | 4 puncte | penalizata cu 3 puncte (o singura proba).

5. Stracci Family | 1 aur | 0 argint | 0 bronz | 3 puncte | nu a fost penalizata.

6. Taxi Cab Company | 1 aur | 1 argint | 0 bronz | 2 puncte | penalizata cu 3 puncte (o singura proba).

7. School Instructor | 1 aur | 1 argint | 0 bronz | 2 puncte | penalizata cu 3 puncte (o singura proba).

8. National Guard | 0 aur | 1 argint | 1 bronz | 2 puncte | penalizata cu un punct (o singura proba).

9. Hitmen Agency | 1 aur | 0 argint | 1 bronz | 1 punct | penalizata cu 3 puncte (o singura proba).

10. Cuneo Family | 0 aur | 0 argint | 1 bronz | 1 punct | nu a fost penalizata.

11. Tattaglia Family | 0 aur | 2 argint | 1 bronz | 0 puncte | penalizata cu 4 puncte (o singura proba).

12. Tow Truck Company | 0 aur | 0 argint | 0 bronz | 0 puncte | nu a fost penalizata.

13. Fire & Medic Department | 0 aur | 0 argint | 0 bronz | -3 puncte | penalizata cu 3 puncte (o singura proba).

Ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de Iarna 2012 va avea loc pe data de 04 ianuarie 2013, ora 20:30 pe terenul de baseball din fata fostului HQ Paterno din San Fierro. Toate factiunile sunt invitate! Vor avea loc jocuri de lumini si diverse surprize!

Edited by George13

Nu mai aveam ce să scriu :)).

Locul 2 la Olimpiadă.

Am facut puncte cat toate mafiile impreuna....si...schimba ba avatarul....parca esti un acneic visator...singurul fund pe care o sa-l atingi pt urmatorii 5 ani(minimum) e al tau dupa ce faci pupu.

Am facut puncte cat toate mafiile impreuna....si...schimba ba avatarul....parca esti un acneic visator...singurul fund pe care o sa-l atingi pt urmatorii 5 ani(minimum) e al tau dupa ce faci pupu.

Dă-mi o idee de avatar.

Buna dimineata Corleone .. se pare ca am luat locul 2 desi meritam locul 1 . o sa ma gandesc la o modalitate de a imparti banii dar sa stiti ca cei care au luat medalii vor primi mai mult decat ceilalti care nu au participat deloc

Neata Corleone.

Bun venit noilor membri.

Dă-mi o idee de avatar.

Masini/Personaje din filme (nu d'alea xxx)/Mafioti/Only text/Muzica/etc.

PS: Ar trebui sa iti schimbi avatarul acela, pe langa ceea ce a spus 0nab, poti fi sanctionat cu 1warn in cazul unui report. Verifica regulamentul forumului.

Am să-l schimb creative.

Zi-mi nişte personaje :-?.

Ba eu am participat si am luat locu' 2 cu oantzah si james,deci?VREAU BANI.Si lui Yusuf ar trebui sa ii mai ceri bani in loc sa ii dai.

Oantzah a luat locul 2, nu tu, prostuţule.

Edited by George13

Salutare tuturor. Am ajuns si eu acasa din concediu. Ce mai e nou pe aici? A fost cumva rollback pe forum? Pentru ca vad ca semnatura mea pusa la suveniruri a disparut. Felicitari pentru locul 2 la olimpiada.