Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cum adica nu vii la war-uri?Esti prost?Poate nu te vad la war-uri ca-mi dau demisia.

Ce ma? Sunt slab,m-ai umilit aseara la duele.

Vreti sa pierdeti din cauza mea ?!

Cine nu are?

Neata baidauei

Dedicatie speciala pt C'n'M cat si pt restul tiganilor.

Nu stiam eu de unde e bubuitura aia de m-a trezit. Bine ca te-ai pocnit si n-a fost nevoie sa-ti zic eu.

L.E acum am dat si eu play,ok,MAI DA-TI 10 PALME.

Edited by Colonelul

Ce ma? Sunt slab,m-ai umilit aseara la duele.

Vreti sa pierdeti din cauza mea ?!

Nu stiam eu de unde e bubuitura aia de m-a trezit. Bine ca te-ai pocnit si n-a fost nevoie sa-ti zic eu.

L.E acum am dat si eu play,ok,MAI DA-TI 10 PALME.

Da' ce-s eu? nu dau nik...mie-mi place...muzica romaneasca de calitate! :)

Azi, ucenicul Stefan va trebui sa isi intre in forma si sa ii indrepte pe adversari spre lumina :))

Ma simt insultat.

#$@L , sunt ala nou , si de acum aveti interzis la best-uri.

Felicitari Razvan14, ai fost cel mai bun lider, ai reusit sa duci mafia pe primul loc si sa o menti pe primul loc.

@ imi cer scuze ca am postat.

PS:TOT RESPECTU PENTRU CE AI FACUT RAZVAN !

Edited by NewLife

Eu nu inteleg, cum mama mea care m-a nascut sa faci post ma, tre sa il spionezi si cand se c**a si cand doarme, mai lasati-va ma ati ajuns sa stati 24/24 pe logs, pe orice topic al familiei Corleone, TZEAPA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-J

Pacat...mare pacat , imi pare rau Razvane dar sunt multi care au vrut raul Familiei Corleone , ei nu au reusit nici o data sa ia doua orase , multe dintre ele nu au reusit sa ia nici macar un oras , invidia naste ura :) . Real power can't be given...It must be taken.

Edit: sunt s0r1n3l

Edited by Budalahh

Razvan14 este si va fi o legenda pentru aceasta factiune , fara el nu am fi putut cucerii de 3 ori Las Venturas-ul si o data Los Santos-ul . Asta este , invidia e prea mare ...ei cred ca, Corleone v-a pierde toate turfs-urile .. sa speram ca noul Don Corleone va fi unu' din staff-ul actual si nu va da wipe .

Real power can't be given... it must be taken !

Remember Don Corleone Razvan14 !