Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da,dadaadadddaadadad. E prea convingator brichetaru asta de madytz.

#am iesit si eu , noapte buna.

TraTeC asta e cel mai bot la Global Offensive.Nu stie nimic frate, tot plange ca "1.6 e mai tareeee"

#Semnatura mea n-o dau la nimeniiiii.

Eu tind sa sper ca nu e reala conversatia. Ar fi tristuc.. Maaaaaa rooooooog....

Noapte buna...

Nu-i nimic, el nu stie Offensive, tu nu stii deagle.

#Noapte buna, ma bag si eu la un film.

Nu-i nimic, el nu stie Offensive, tu nu stii deagle.

#Noapte buna, ma bag si eu la un film.

Ma refeream la discutia dintre Bobo si DH...Dar asa esti tu,mai micut de felu' tau.

Si oricuuuum...nu cred ca-s varza din moment ce va e frica si dati /q cand va provoc la duel. :D

Edited by Colonelul

Naspa e ca nici in Bucicuresti nu e diferit.

Si apropo,ce-i cu avataru ala turcesc?

Trist e ca sunt printre singurii care-i contrariat de treaba asta si mi se pare ceva...ceva ce nu ar prea trebui sa se intample..ah..sa nu ma zic de drum...in tren...vin tot felul de cersetori...printre care unul care imi aducea aminte de tine...avea fata de om prostut...si lasa la fiecare cate un bilet pe care scria: "Sunt surdo-mut,vorbesc greu,va rog sa ma ajutati cu niste bani pt aparat auditiv sau o paine" (ma rog...o scris mai altfel...si erau si cateva greseli)...dragut sau ce? Cat despre avatar...m-am jucat in fotosop...am facut si un logo...dar n-am rabdare sa-l termin pe laptopul asta..poate-l gat acasa

Imi place avatarul :)

Multam :P:D:P:X (:) )

#Semnatura mea n-o dau la nimeniiiii.

Si tu chiar ai impresia ca cineva si-ar dori sa fie la fel de penibil ca ji uh,ha? Semnatura de copil visator,fapfaper....

Neata Corleone! M-am trezit cam repede :))

Trist e ca sunt printre singurii care-i contrariat de treaba asta si mi se pare ceva...ceva ce nu ar prea trebui sa se intample..ah..sa nu ma zic de drum...in tren...vin tot felul de cersetori...printre care unul care imi aducea aminte de tine...avea fata de om prostut...si lasa la fiecare cate un bilet pe care scria: "Sunt surdo-mut,vorbesc greu,va rog sa ma ajutati cu niste bani pt aparat auditiv sau o paine" (ma rog...o scris mai altfel...si erau si cateva greseli)...dragut sau ce? Cat despre avatar...m-am jucat in fotosop...am facut si un logo...dar n-am rabdare sa-l termin pe laptopul asta..poate-l gat acasa

Multam :P:D:P:X ( :) )

Si tu chiar ai impresia ca cineva si-ar dori sa fie la fel de penibil ca ji uh,ha? Semnatura de copil visator,fapfaper....

Welcome back 0merta!

V-am promis o surpiza si iat-o. Un set de skinuri pentru fiecare din cele ale familiei Corleone.

Link de download

Prezentare:

- Arms Dealer

- Mechanic

- Lawyer

- Lider de grupare / antrenor

- Don

*Skinul pentru Asasini era urat si am decis sa il las deoparte pentru ca cel original e mai frumos. :))

Deja le aveam puse :P

@ Neata

Neata`

Voi chiar asa va plangeti cai ncepe scoala? Mare lucru nu e... teme nu va faceti... chiuliti en-gros, fumati prin baie :)) numa ca trebuie sa te trezesti dimineata si sa stai vreo 6 ore la scoala, in rest totul e la fel :))

Neata`

Voi chiar asa va plangeti cai ncepe scoala? Mare lucru nu e... teme nu va faceti... chiuliti en-gros, fumati prin baie :)) numa ca trebuie sa te trezesti dimineata si sa stai vreo 6 ore la scoala, in rest totul e la fel :))

Ai un + de la mine

#Neatza, astazi poate facem si noi un event/activitate/orice ca sa alunge plictiseala