Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Alex, cel mai indicat ar fii sa-ti faci un program personal, impuneti sa stai la pc doar intre orele x-y, apoi teme, afara, sau alte activitati.. Nu e nevoie neaaparat sa te lasi de SaMp. Acum, tu hotarasti :)

teme primesc rar, prieteni apropiati langa mine n-am.. ma mai joc si pe ps3..

@ creepy da.

te inteleg perfect... cu examenele astea nationale am fost obligat sa las samp :)) si am iesit mai mult pe afara...mi-am f***t bicla, intentionez sa-mi iau un bmx, am invatat pocher (poker) :))

Edited by LilSeby

Guest micuny

Sall all back from shool ce mai faceti o noua zi de samp :X

Alex ai grija ce faci si unde te duci :X Stiu ca cel mai mare pleca din cuib si acuma ai fost tu alesu ai grija la pisici si la alte animale sa nu manancai rame ff mult ca te strici la burta si te m,urdareti pe cioc :X

P.S: O pasare a parasit cuibu

Sall all back from shool ce mai faceti o noua zi de samp :X

Alex ai grija ce faci si unde te duci :X Stiu ca cel mai mare pleca din cuib si acuma ai fost tu alesu ai grija la pisici si la alte animale sa nu manancai rame ff mult ca te strici la burta si te m,urdareti pe cioc :X

P.S: O pasare a parasit cuibu

lol Caragiale 2 :)))) nota 10 pentru interpretare :)))

Ramai cu bine Alex,succes in ceea ce vrei sa faci si sa obtii.

N`am apucat sa te cunosc prea bine , insa iti urez si eu succes , si cum zice spawn , sa dea domnu` sa te realizezi in ce iti propui si ce vrei sa faci !!

Bafta !!

@ am plekt la scl :( , vb diseara la 20:30:(