Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tsar, vad ca oricum ne stiti orice miscare. Ne stiti fiecare status update/about me/post al nostru s.a.m.d. Noi ne-am oprit din comentarii de mult, nu are rost sa ne enervam degeaba, noi va vom raspunde la tot prin waruri si veti vedea asta. Nu plangeri,nu certuri prin joc/pe forum, waruri. Voi sunteti cu vorbele, noi cu faptele. Asa ca, vorbiti cat vreti, faceti-ne in ce fel doriti, criticati un membru oarecare. NU NE INTERESEAZA.

FDJ5hWh.jpg

@, intreaba-l pe el, nu pe mine.

El e je.alexx sau ceva de genu'? Mi-e cam lene sa ma uit...

Tsar, vad ca oricum ne stiti orice miscare. Ne stiti fiecare status update/about me/post al nostru s.a.m.d. Noi ne-am oprit din comentarii de mult, nu are rost sa ne enervam degeaba, noi va vom raspunde la tot prin waruri si veti vedea asta. Nu plangeri,nu certuri prin joc/pe forum, waruri. Voi sunteti cu vorbele, noi cu faptele. Asa ca, vorbiti cat vreti, faceti-ne in ce fel doriti, criticati un membru oarecare. NU NE INTERESEAZA.

Mamaliga gem de prune.

Pai a fost frumos , dar s-a dus.Da.. iauzi la aimer cica turner e praf omul , dar macar el nu a avut numai rank 1 , 2 .

Pai e praf omu, trebuia sa-i zic ca-i bun ? Atat timp cat are gura mare, sa suporte.

Am avut si un rank 3, dar ce treaba are rank-ul ? Eu ma joc jocul asta sa ma distrez, nu sa am functii.