Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sfatul meu este să vă preţuiţi familia (The Tsar Bratva) atunci când o aveţi,pentru că s-ar putea să regretaţi dacă o pierdeţi din propria nesăbuinţă.

Notă: Daţi Follow topicului ANUNŢURI IMPORTANTE pentru a vă fi mai uşor să vedeţi anunţurile importante !

New_Bitmap_Image.png

Edited by Ciccio

Friday (27.09.2013), at 20:00 (server time) o' clock will be held the meeting.At this meeting:

- Will choose the family subleader

- Will listen proposals/questions

- Will choose the family coach.

*Present is obligatory.Who does not come will be SANCTIONED.

From Saturday (28.09.2013) presents at wars will be obligatory! Who does not come will be SANCTIONED.

These days will be redeploy topic ''War Evidences'' for make sure the members is active/loyal.

Edited by Ciccio

RO: Vineri (27.09.2013), la ora 20.00 se va organiza şedinţa.La această şedinţă :

• Se va alege subliderul familiei.
  • Se vor asculta propuneri / nelămuriri.
  • Se va alege noul antrenor al familiei.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va fi sancţionat !

De sâmbătă (28.09.2013) prezenţa la war-uri devine OBLIGATORIE ! Cine nu vine va fi sancţionat !

Zilele astea se va reimplementa topicul "Evidenta war-uri" pentru a mă asigura că membrii sunt activi / loiali.

ENG: Friday (27.09.2013), at 20:00 (server time) o' clock will be held the meeting.At this meeting:

• Will choose the family subleader
  • Will listen proposals/questions
  • Will choose the family coach.

From Saturday (28.09.2013) presents at wars will be obligatory! Who does not come will be SANCTIONED.

These days will be redeploy topic ''War Evidences'' for make sure the members is active/loyal.

Notă: Daţi Follow topicului ANUNŢURI IMPORTANTE pentru a vă fi mai uşor să vedeţi anunţurile importante !

New_Bitmap_Image.png

Noapte buna baieti, m-am pus si eu la somn. Maine la 20:00 sedinta. Neauzim maine dimineata, noapte buna.

Bună dimineaţa. Se pare că nu ne-a prea ieşit la war ieri, dar nu-i nimic, mai pierdem, mai câştigăm. Teritoriile vin şi pleacă. Scopul este să ne distrăm şi sa creem un mediu plăcut de joc. După alegerea subliderului şi antrenorului o să se schimbe facţiunea, warurile vor deveni obligatorii, vor fi antrenamente frumoase şi distractive, de unde o să invaţaţi chestii utile pentru war-uri.

RO: Vineri (27.09.2013), la ora 20.00 se va organiza şedinţa.La această şedinţă :

• Se va alege subliderul familiei.
  • Se vor asculta propuneri / nelămuriri.
  • Se va alege noul antrenor al familiei.

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va fi sancţionat !

De sâmbătă (28.09.2013) prezenţa la war-uri devine OBLIGATORIE ! Cine nu vine va fi sancţionat !

Zilele astea se va reimplementa topicul "Evidenta war-uri" pentru a mă asigura că membrii sunt activi / loiali.

ENG: Friday (27.09.2013), at 20:00 (server time) o' clock will be held the meeting.At this meeting:

• Will choose the family subleader
  • Will listen proposals/questions
  • Will choose the family coach.

New_Bitmap_Image.png

Buna dimineata, eu abia m-am trezit, ma duc sa-mi servesc cafeaua si neauzim mai incolo in game. O zi buna sa aveti.

Salut , acum am venit si eu de la scoala :D

Ieri din pacate nu am avut prea mult noroc la waruri dar macar ne-am distrat cat de cat :D

Nu uitati astazi la 20:00 avem sedinta :D

Welcome celor noi!

Edited by South ValentinoRossi

Bună dimineaţa. Se pare că nu ne-a prea ieşit la war ieri, dar nu-i nimic, mai pierdem, mai câştigăm. Teritoriile vin şi pleacă. Scopul este să ne distrăm şi sa creem un mediu plăcut de joc. După alegerea subliderului şi antrenorului o să se schimbe facţiunea, warurile vor deveni obligatorii, vor fi antrenamente frumoase şi distractive, de unde o să invaţaţi chestii utile pentru war-uri.

Adevarat teritoriile vin si pleaca, dar scopul e sa ne distram.... si or sa vina si teritoriile dupa ce se alege antrenor si o sa fie luni / miercuri / vineri antrenamente.

Ce mai faceti?

Salut baieti, Meghy, vino ma dar dai tu o bere ca eu n-am bani :)).

O sa am nevoie de voi mai incolo sa mergem dupa Blacklist.

O zi buna sa aveti.

Bună seara. Felicitări Rossi pentru funcţie! (Ai post pentru asta)

Cei care au job-ul Arms Dealer pot începe să posteze raportul, mai multe detalii aveţi în topicul respectiv. Cine nu îl postează este sancţionat.

Sper că la şedintă aţi înţeles lucrurile esenţiale pe care trebuie să le ştiţi pentru a face parte din această familie.

Raport grupare - Arms Dealer

Data: 23.09.2013 - 29.09.2013.

• Aveţi timp să postaţi raportul de activitate pâna duminică (29.09.2013), ora 16.00.
  • Trebuie să aveţi minim 75.000 materiale.
  • Cine nu postează raportul va fi sancţionat cu un avertisment la job (la 2 avertismente primiţi FW).

Modelul este următorul:

Nick:

Rank:

Poza cu /stats (Materiale):

Alte precizări:

De astăzi (28.09.2013) prezenţa la war-uri redevine obligatorie ! Cine este absent la war-uri va fi sancţionat ca atare.

De asemenea,sunteţi obligaţi să postaţi în acest topic dovezile cum că aţi participat la war-uri.Mai multe detalii găsiţi aici.