Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta baieti, eu o sa lipsesc aproximativ 3 zile, aveti grija ce faceti, aveti grija la waruri azi.

O seara buna.

Neatza Rey!

La urmatorul post de acest gen vei primi FW.

Sti de ce FactionWarn nu Robi? Pentru ca nu ai zis Domnul Rey! Ai grija pe viitor. :>

Neata Tsar, /ad-uri ca recrutam.. O zi frumoasa sa aveti.

Edited by Mr Rey

Am trait sa o vad si pe asta M26A7Wq.png

Haha, foarte tare :))

Buna seara, ce faceti :-? acuma am ajuns si eu de la repetitii pentru bal, merg sa fac dus si apoi plec in oras ca-mi vand masina!

Ne auzim, o seara placuta...Ne auzim maine la wars !

Buna ziua baieti, ce faceti? Eu abia am venit aseara acasa, am spus ca vin tocmai pe 18 adica maine, dar nu am reusit sa stau acolo, este riscul prea mare.

Ma duc sa-mi fac ceva de mancare ca am de stat in jail ca am dat rob...O zi frumoasa sa aveti.

Vineri (18.10.2013), la ora 21.00 se va organiza sedinta.La aceasta sedinta :

• Se va dezbate viitorul program de war.
  • Se vor asculta propuneri / nelamuriri.
  • Se va discuta despre comportamentul membrilor.
  • Se va discuta despre activitatile pe care le vom face cu factiunile protejate.
  • Toata lumea este obligata sa aiba 20/20 Rob Points.In caz contrar,veti fi sanctionati.

*Prezenta este obligatorie.Cine nu vine va fi sanctionat cu demitere!

Buna seara, ce faceti? Eu mai am cateva secunde jail, plictiseala in game...

Welcome celor noi !

Noapte buna, ma pun si eu la somn, ne auzim maine la waruri, sper sa fim 25+ sa dam si noi attack. Faceti tot posibilul si incercati sa veniti la waruri !

Noapte buna, ma pun si eu la somn, ne auzim maine la waruri, sper sa fim 25+ sa dam si noi attack. Faceti tot posibilul si incercati sa veniti la waruri !

Noapte buna all! Noapte buna Gabos. , Sper si eu maine sa dam /attack

Maine sper sa fim cat mai multi on la war ca sa putem da /attack.A fost frumos astazi sa dam /rob toata familia sper sa mai facem astfel de activitati ajuta foarte mult la dezvoltarea familiei.Noapte buna The Tsar Bratva!

Buna dimineata baieti, ce faceti? Eu abia m-am trezit, ma duc pe la baie apoi sa-mi beau cafeaua si ne auzim in game. Azi sunt warurile, pana la waruri ma duc putin dupa Blacklist.

O zi buna sa aveti.