Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doresc să îi urez încă odată LA MULŢI ANI lui @@Krups, , să ai sănătate şi tot ce îţi doreşti.

__________________________________________________________________________________________________________________

Am făcut video-ul pentru a încerca să vă mai amuz puţin, cu toate că video-ul nu prea e amuzant de loc ;)) .

Edited by pH Echo

Salut Tsar Bratva si la multi ani Krups! In sfarsit mi-a trecut "pedeapsa" (2 zile suspend & 6 zile disable) de pe forum. Asa ca va urez un an nou super fericit (pentru ca nu v-am urat ca am avut disable). De acum o sa fiu mai activ si aici. Ne auzim maine ca acum nu mai intru in game. Noapte buna!

Buna seara baieti. Astazi am intrat mai putin deoarece am avut un antrenament cam greu si apoi am iesit afara.

Maine voi mai activ.

LA MULTI ANI KRUPS!!!!

scuza-ma ca n-am ramas la petrecerea ta de la 00:00 dar nu am putut.

Buna seara baieti. Astazi am intrat mai putin deoarece am avut un antrenament cam greu si apoi am iesit afara.

Maine voi mai activ.

LA MULTI ANI KRUPS!!!!

scuza-ma ca n-am ramas la petrecerea ta de la 00:00 dar nu am putut.

LA MULTI ANI TUNING.!:))

Noapte buna The Tsar Bratva

Bafta la rob baieti!;)

Multumesc Lion, si celorlalti ce mi-au urat La Multi Ani! :*

Salut Tsar!

Nici pana acum nu am rezolvat problema cu acea eroare.Am reinstalat GTA San Andreas si SA:MP de n ori si tot la fel apare.

Mi'a dat colegul nostru,@TuningMaster93,pm in care mi'a dat un link cu un update de la Microsoft Visual C++ dar si acolo a fost in zadar.Nu stiu ce o sa fac..Am vorbit cu un coleg sa vina maine dupa scoala la mine sa vada ce pot face.

Trebuie sa fie o solutie.

Doresc si eu,de asemenea,sa le urez LA MULTI ANI lui Krups si Tuning! (Scuzati de intarziere)

Imi cer scuze si pentru absenta mea de la Sedinta. O sa suport consecintele !

Scuzati ca am postat la "quote" dar nu m'a lasat sa postez altfel

Bafta !

Noapte buna The Tsar Bratva,maine incep mult asteptata scoala si warrurile

Ne auzim maine dupa ora 16.

La multi ani Echo. O sa-ti primesti mult asteptata masina:)))

Buna dimineata The Tsar Bratva .

Incepand de astazi 1.06.2014, sunt colegul vostru. Avand in vedere experientele trecute ma voi acomoda destul de repede.

Obiectivele mele sunt simple dar totusi foarte complexe, sa evoluam impreuna si sa ducem pana la capat ceea ce ne propunem.

Va doresc o saptamana linistita si plina de realizari, atat in game cat si in real.

Edited by BTD ELMagico

Salut Tsar!

Nici pana acum nu am rezolvat problema cu acea eroare.Am reinstalat GTA San Andreas si SA:MP de n ori si tot la fel apare.

Mi'a dat colegul nostru,@TuningMaster93,pm in care mi'a dat un link cu un update de la Microsoft Visual C++ dar si acolo a fost in zadar.Nu stiu ce o sa fac..Am vorbit cu un coleg sa vina maine dupa scoala la mine sa vada ce pot face.

Trebuie sa fie o solutie.

Doresc si eu,de asemenea,sa le urez LA MULTI ANI lui Krups si Tuning! (Scuzati de intarziere)

Imi cer scuze si pentru absenta mea de la Sedinta. O sa suport consecintele !

Scuzati ca am postat la "quote" dar nu m'a lasat sa postez altfel

Bafta !

Multumesc, si o sa mai caut solutii sa-ti rezolvi problema.Si mie imi mai apar acele erori, dar apoi merge.

Multumesc, si o sa mai caut solutii sa-ti rezolvi problema.Si mie imi mai apar acele erori, dar apoi merge.

Multumesc Tunning.

Mai am prieteni in SA:MP care incearca si ei sa ma ajute dar nici ei nu stiu cam ce'ar avea de nu merge.

Daca stie cineva din voi va rog sa ma informati si pe mine.

Salutare

@ Incearca sa stergi Gta San Andreas din PC,inclusiv ce tine de joc in "My Documents",am avut si eu o problema asemanatoare si am sters TOT ce tinea de Gta San Andreas

@ Welcome!

RobiBerto,asa mi se intampla si mie,cand ma loghez nu pot sa bag parola ca iau crash decate ori ma loghez.http://imgur.com/4CDeDUE

Daca ai aflat dece iei crash te rog dami PM. :(

Daca nu gasesc o solutie pana astazi la ora 19:30,fac cerere de inactivitate :((

Eu am facut deja cerere de inactivitate :(

Pe mine nici nu ma baga in game ca sa primes crash.

Cand dau connect imi apare imediat eroarea.

Salutare

@ Incearca sa stergi Gta San Andreas din PC,inclusiv ce tine de joc in "My Documents",am avut si eu o problema asemanatoare si am sters TOT ce tinea de Gta San Andreas

@ Welcome!

Am dezinstalat GTA'ul si reinstalat de o gramada de ori.

Incercarea moarte n'are.Mai fac inca o data ca tine,cum ai spus tu.

Welcome BTD ELMagico !!