Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare all!

Azi avem war pe HQ SP asa ca VENITI LA WARURI CA NU ATI INTRAT AICI PT RANK SI SA STATI INACTIVI

CN A VENIT PT RANK SI SA STEA INACTIV E LIBER SA PLECE.

Daca nu luam LV azi e JALE si daca va zice Karim "TOTI LA POD" apoi la POD veniti NU in ei ma.

Ma voi nu intelegeti CA NU FACETI NIMIC CAND MERGETI IN EI???.Cum ganditi asa frate???.

Vreti LV atunci veniti la waruri, cum altii pot sa vina si voi puteti, pierdeti un party vai de mn, nu e sfarsitul lumii.

Macar azi sa veniti sa luam LV.

O zi frumoasa.

Edited by AIM PIttbulL07

Salutare , back si eu de la antrenament....Imi pare ca nam intrat la waruri pana acuma dar il prind pe ultimu.

Asa e in fiecare vineri am antrenamente de la 7 la 9 si pana ajung acasa e si 30....

Buna seara Bratva!

Imi pare rau ca nu am putut participa la waruri dar m-am uitat pe RPG.

Imi pare rau.pentru warul cu Pimps.

VDT...decat 3 oameni la war.Ei probabil nu o sa se mai prezinte la warurile in alte orase.Ei incearca sa tina LS-ul ca mai mult sub conducere.De Luni ajung si eu la waruri.O sa fie LV Maro ;)

Duminica (19.10.2014), la ora 18:00 se va organiza şedinţa.La această şedinţă :

*Prezenţa este obligatorie.Cine nu vine va primi FW !

Sunday ( 19.10.2013) , 18:00 it will be the meeting.At this meeting:

*You must be present at all costs.The members who won't come will be punished !

Salutare , eu maine nu stiu daca ajung la sedinta sunt cu majoratu si se termina maine la 4.

Si pana vine proprietaru cabanei sa verifice tot si sa platesc daunele si pana acasa am 46 km asa ca nu stiu....

Se pare ca RDT si SP au un topic de discutii comun in care sufera. Ce ziceti sa le punem sare pe rana?

Ciudat este ca ei ne considera codati si in fiecare zi cate un rosiatic isi ia zborul.

Servus Bratva!

Astazi ajung si eu in oras.

Sper ca o sa ajung la Sedinta.

PS: A1s,calmeaza-te ma.Nu mai pune toate cuvintele la suflet.

Cum spun si ceilalti,incearca sa nu mai fi Copil

@@Andrei1s,

Tu esti nebun ma omule , nu inteleg de ce te-ai suparat in halul asta , eu zic sa iti retragi demisia si sa numai fii copil , ai o varsta totusi !

Mai devreme sau mai tarziu tot trebuia sa imi dau demisia...

E doar un joc cu care ne pierdem toti timpul si pentru multi dintre noi a devenit ca un viciu, poate o sa ma reintorc cand o sa am mai mult timp liber, anul asta e un an important pentru mine pentru ca in acest an trebuia sa iau bacu si permisu de condus si daca raman in mafie e posibil sa ma distraga. Tu esti unul dintre oamenii care s-a implicat foarte mult in acest joc si m-ai sfatuit ca nu e bine. Mult noroc cu mentinera LV-ului MARO, o sa mai intru o data la cateva zile sa vad ce ati mai facut :)) . Bafta Bratva!