Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza colegi ori fosti colegi acum sa vedem ce decide... m-am trezit cu ban si jur ca nu am facut asa ceva deci astept si eu sa vad pe ce motiv mi-a dat mike... (skizz) sau cum are el numele acum ban :)). Cred ca are legatura cu faza cu spargere cont, poate nu o fi stiut... acum na... astept sa vedem ! Ati facut si voi ceva la war ?

Noapte buna TTB.Un scurt mesaj:

MAINE VREAU PREZENTA MAXIMA, AVEM WAR CU RDT PE BRATVA 2 SI NU NE ESTE PERMIS SA IL PIERDEM.

TOT MAINE SE VOR ACCEPTA MAXIM 3 INVOIRI.

Cei care posteaza dupa mine, rog sa dea quote pentru a vedea toata lumea.

sunteti in urma rau baaa , cum sa ia ban pt asa ceva,e ceva normal ma

adminii stau in ganguri sa citeasca /f sa nu cumva sa spuna cineva ceva de rau ca PAC,POC,TZAK,TZUK,ZBENGH l-a taxat , adminii dau FW nu ban, in fine , deja nici nu prea mai e distractie la wars , motiv pt care cred ca (2x cacofonie) o sa ma las de samp.

ban lui musiqq aiurea,macar de ne arata o dovada de la wars cum ca tragea suspect sa zici ca aveau motiv , dar asa e acum cu toti playerii de pe b-zone , sunt rautaciosi si uita ca asta e un amarat de joc din 2004 si in curand nu o sa-l mai joace nimeni,sper sa fie admini care citesc postul asta , muwaha

ce rau sunt

P I T B U L Y A N

pacat pentru baietii destepti si de treaba care joaca jocul asta in care 95 la suta sunt cam fara viitor.

Edited by NUSUNTLION

sunteti in urma rau baaa , cum sa ia ban pt asa ceva,e ceva normal ma

adminii stau in ganguri sa citeasca /f sa nu cumva sa spuna cineva ceva de rau ca PAC,POC,TZAK,TZUK,ZBENGH l-a taxat , adminii dau FW nu ban, in fine , deja nici nu prea mai e distractie la wars , motiv pt care cred ca (2x cacofonie) o sa ma las de samp.

ban lui musiqq aiurea,macar de ne arata o dovada de la wars cum ca tragea suspect sa zici ca aveau motiv , dar asa e acum cu toti playerii de pe b-zone , sunt rautaciosi si uita ca asta e un amarat de joc din 2004 si in curand nu o sa-l mai joace nimeni,sper sa fie admini care citesc postul asta , muwaha

ce rau sunt

P I T B U L Y A N

pacat pentru baietii destepti si de treaba care joaca jocul asta in care 95 la suta sunt cam fara viitor.

Stai stai stai! ce ciripesti tu acolo?? ce vrei sa faci?? ba ori eu-s chior ori am vazut "o sa ma las de samp" deci fii antena, eu nu te las sa te lasi de samp (ati inteles voi) deci ma duc la tn acasa si atata te bat cu cureaua pana te reapuci, esti fratele meu ba cum sa te lasi?? eu ce fac fara tn???...Lionas nu baga de seama de codati etc, daca nu iti place in gang ne mutam catrafusele in pasnica departament dar nu renunt asa usor la tn pt ca esti cel mai bun prieten al meu si cel care ma sustinut si ma ajutat mereu.Trecem printr-o perioada mai stresanta dar lasa ca vine #Vacanta si ne revenim, capu sus.Lionas baga un hash sa fii mai happy si ne vedem maine pe server sa mai dam fail la [uS] :))

O seara placuta bajetii!

NB all

Buna dimineata.

Am finalizat evidenta war de ieri si vreau sa va anunt ca war-ul cu pimps a fost un dezastru.Organizarea nu a lipsit ci lucrul in echipa.

Deasemenea va rog sa verificati topic-ul cu amenzi si sa le achitati, aveti timp destul.

Poate saptamana asta o sa avem o sedinta, pentru a stabili anumite lucruri esentiale pentru scopul nostru si bineinteles pentru lucrul nostru colectiv.

Ne auzim in joc.

Neatza grasilor

Buna dimineata.

Am finalizat evidenta war de ieri si vreau sa va anunt ca war-ul cu pimps a fost un dezastru.Organizarea nu a lipsit ci lucrul in echipa.

Deasemenea va rog sa verificati topic-ul cu amenzi si sa le achitati, aveti timp destul.

Poate saptamana asta o sa avem o sedinta, pentru a stabili anumite lucruri esentiale pentru scopul nostru si bineinteles pentru lucrul nostru colectiv.

Ne auzim in joc.

4+3=1 ?

Cineva o sa dea Bacu' si la toamna :))

Buna dimineata, prieteni!

Sunt noul vostru coleg... Pentru cei cu care nu am facut inca cunostinta, sunt sigur ca o sa ne-ntelegem de minune, cum ma inteleg si ma simt, alaturi de prietenii pe care mi i-am facut aici din primele minute!

#pwp, plec la scoala...

Noroc, eu ma duc sa imi scriu la fizica ceva pentru meditatii.

Ne auzim la ora 20:00, cam atunci vreau sa fiti si voi in-game pentru a stabili niste lucruri.

Nu uitati sa va platiti amenzile.Check topicul 'Amenzi' si topicul 'Evidenta war'