Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

@@South Max,

@@MeMoRy Legend,

@,

@,

O casa cu stil nebun:))

Nu-mi furati sacii de bani!

Mai am de facut, acum am aratat asa inceputul:))

Ai valuare nene.

Salut baieti. https://www.youtube.com/watch?v=iYd1K-IVW9I

Aici va prezint o compilatie a killurilor facute de mine aseara. M-ar bucura daca ma ajutati cu like & subscribe.Bafta !

Laic ca te cunosc.

Luam LV si vin banii ca pe banda, ne da Rexona de la el.

BA BAIETI, HAI ODATA SA TERMINAM

INTRATI TOTI LA WAR-URI MAINE

NU ACCEPT NICI O INVOIRE

E ULTIMA ZI, CE NAIBA

NICI CHIAR ASA, HAI SA CASTIGAM ODATA MAI REPEDE.

VENITI TOTI LA WAR 41/41.

LA 19:45 NE GASIM IN HQ IN LINIE.

BA BAIETI, HAI ODATA SA TERMINAM

INTRATI TOTI LA WAR-URI MAINE

NU ACCEPT NICI O INVOIRE

E ULTIMA ZI, CE NAIBA

NICI CHIAR ASA, HAI SA CASTIGAM ODATA MAI REPEDE.

VENITI TOTI LA WAR 41/41.

LA 19:45 NE GASIM IN HQ IN LINIE.

HAIDETI BA BAIETI SA SCRIEM O NOUA PAGINA LA LEGENDE, MAINE TREBUIE SA LUAM SI ACEL TURF, IAR CU PUTIN NOROC SI SPAWN CIVIL. VREAU SA FIM 40 LA WAR, CHIAE NU VREM SA DECURGEM la SANFTIUNI DRASTICE, DESI AZI O SA O FACEM CA SA VEDETI CA NU GLUMIM. ASTAZI DACA ERAM 36 ON LUAM ROCKSHORE LEJER, VENITI TOTI LA WAR SI ASCULTATI, ASTA E TOT CE TREBUIE PT LV MARO, POATE CHIAR SI 26 TURFS

@@AIM Katzuno Valoare-In visele tale cele mai frumoase nu o sa fim 40 la waruri (poate sa dai inactivii afara si sa bagi altii activi) , majoritatea dintre noi intra zilnic , cu toate ca poate avem treaba in unele zile si tot intram la waruri , iar pe restul (8-11) , ii doare undeva , mai ales acum cand scopul nostru e sa luam orasul , interes 0 pentru unii , de azi incolo o sa imi dau si eu interesul.

Edited by AIM Tom Hagen

Buna ziua, dragi colegi.

Am revenit dupa inactivitatea mea, mai devreme chiar. :)

Am avut probleme cu placa video a trebuit sa o schimb de tot infine.

Culmea:)) mi se stricase rotita de la mouse ( si nu-l folosisem cat nu am avut placa ca n-aveam cum ) :)).

Mai avem un turf de luat de la cei din SP pentru a cucerii orasul si cred cu tarie ca astazi este ziua cand LV va devenii din nou maro dupa mult timp in care a fost in alte culori ;) .Luand o nota mai serioasa va astept intr-un numar cat mai mare la waruri pentru a bifa cu scucces acest obiectiv pe care ni l-am propus inca de la venirea noastra aici.

@Wars #22

Va salut, dupa ce aseara nu am putut sa va ajut decat foarte putin din cauza cacatului asta de internet, sa speram ca in aceasta seara acesta va rula perfect.

Haideti sa incercam sa castigam acel ultim turf pentru ca cuceri Las Venturas. Ce naiba ma, nu este Hq sa zici ca e aproape imposibil de luat, din contra, le-am luat hq la pimps si nu ii batem pe rockshore, pai eee, in seara asta trebuie sa il luam.

Mda... pingMann loveste din nou. El imi da ban pentru insulte staff, nu stiu ce report am dat eu injurandu-i ca am dat unul singur "PE KIPS IL BANAT, DAR PE FAST.IONUT NU-L VEDETI" si ei imi dau ban... mno this is b-zone.

De azi in colo sunt noul vostru coleg,welcome the tsar bratva pana una alta va las sa creati o impresie despre mine

Codat si asta ... Welcome si sper sa ne intelegem bine

Sunt de acord cu Rexona, Manelele e viata mea.