Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi Bratveni! Din pacate acesta este ultimul meu post in aceasta sectiune.

Am venit in acest gang chemat de Katzuno pentru a-l ajuta sa cucereasca LV. Dupa un timp Destema a ramas fara sublider si a decis sa ma aleaga pe mine si sper ca nu am dezamagit pe nimeni cu plecarea mea. Scopul meu in acest gang ca sublider a fost de a pune baza unei mafii organizate, fara coduri, care sa cucereasca in timp orasul, din pacate nu am ajuns la acele momenten de triumf dar m-am simtit bine alaturi de voi si sper ca ramanem prieteni. Imi cer scuze tuturor pentru ca am plecat si va urez bafta in a castiga acest oras plin de codati!

Multumesc inca odata Destema pentru sansa acordata!

La fel de mult iti multumesc si tie Slade ca ai avut incredere in mine si m-ai lasat sublider cand ai luat lider.

maxtr3me nabfleto sa nu ma uiti :)) si ramai la fel de nab ca asa imi place.

ciobibubu, umuletul meu de baza cu care m-am inteles foarte bine sper sa ajungi si mai sus ! (Rank5 minim).

Roshu, Coffe, robbz0r, Kentz0r, Skellt si toti ceilalti nu uitati ca voi sunteti tiganii mei si mi-a placut sa fac echipa cu voi si sper ca ne vom revedea !

Acesta este discursul meu de incheiere deci multa bafta in LV si nu renuntati !

SLADE lider nab ! Sa ai grija de ei ba ca sunt membrii buni !

Si lasa-mi pisicile de pe perete in pace!

Respect pentru cei care m-au ascultat la war si mi-au fost alaturi in acest gang !

Svm3Jpc.png

zvvhsmq.png24Xy7lN.png

Edited by Decimo AllenMinyo

Am incercat sa vad si eu un video cu faze la war si m-a trollat camtasia in ultimul hal. Pana la urma i-am dat de cap si cica l-am facuy 720p si pe YT mi-l da 360p :)) Dati-mi si mie tutoriale daca stiti vreunul bun. Pana atunci, paleta mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=Xcor2Vp2_88&feature=youtu.be

Edited by Expres din PLANTE

Verificati topicul EVIDENTA WAR ( toate sanctiunile au fost postate acolo si vor fi acordate maine ) . Cine nu verifica si primeste fw sa nu aud ca "ti.am dat sms sa ma invoiesti "

Maine va astept la antrenament +sedinta .

Edited by SQ Slade

Neaţa! A fost bine aseară până să îmi acorde acest lider nob un FW pentru "neascultare ordin". Rank 4+ organizează warurile, te bagi aiurea. Dar asta e, descurcă-te singur. Se pare că ai uitat cine organiza waruri în RDT când erai Lider, şi în TTB cine îl ajuta pe Minio.

Aveti 24 de ore sa va platiti amenzile .

Absenti la un war ( amenda 500$)

Roshu

Robbz0r

Kaponee (afk primu war )

Restul sanctiunilor au fost acordate , cei care au lipsit si la war si la sedinta au fost sanctionati destul de dur. Vreau activitate si mai ales vreau sa invatati ce sunt invoirile . Daca aveti un topic special pentru asta , folositi-l.

Mai continui maine cu sanctiunile dupa consultarea cu rank 4+ .

Salut. I-am explicat lu' Slade de ce am facut aceasta inactivitate. Aveti grija ce faceti la war-uri. Fara nervi, fara demisii, doar asteptati ! O sa punem factiunea pe picioare, dar asta in timp. Nu poti construi un gang in 2 zile. Va urez bafta si ne vedem... Vineri !

Se pare ca am fost doar eu la attack si eu mi-am amintit de attack pe la :32. Am prins doar un attack in LV si am dat unul in SF pe avispa, o zona smechera. Maine avem 4/4 wars. La 19:45 toata lumea in linie cu M4. Cine nu poate sa ajunga sa faca o cerere de invoire. Accept maxim 2 invoiri. Nb