Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut pretenasi, luam si noi ceva la war-uri azi? PS: Nu vreau sa luam bataie :))

Seara buna Bratva!!1

Intrati la war-urile de astazi toti,ca se poate de luat 3/3 azi

Trebuie sa fim uniti a war-uri,sa ascultam si luam LV-ul cat de curand

Ne vedem in joc

Mâine, 28.01.2016, între orele 20:30 - 21:30 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi ! Aveţi dreptul la 2 învoiri pentru ca avem un war greu şi ne trebuie activitate maximă săptămâna asta.

1. Southern Pimps - Prickle Pine: 20:30 defend !

2. Southern Pimps -Bratva II 21:00 defend !

3.

4.

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Felicitari rank 4+, nici nu v-ati obosit sa dati attack. Noapte buna!

Amenzile pentru warurile din 27/01/2016:

- Roshu -6 -> 3000$ war 3. / Platit

- Jok3rr. -5 -> 3000$ war 3.

- Sgarbura -8 -> 3000$ war 1.

- Sgarbura -5 -> 3000$ war 2.

- Sgarbura -6 -> 3000$ war 3.

- Ratter. -6 -> 3000$ war 2. / Platit

- PetreSapantaru -6 -> 3000$ war 1.

- RayZenix -6 -> 3000$ war 2.

- kill -5 -> 3000$ war 1. / Platit

- Lucifer1 -7 -> 3000$ war 3. / Platit

- Herascu -6 -> 3000$ war 1. / Platit

- Herascu -5 -> 3000$ war 2. / Platit

- Herascu -7 -> 3000$ war 3. / Platit

- Phares -6 -> 3000$ war 1. / Platit

- Phares -5 -> 3000$ war 2. / Platit

Platiti-va amenzile cei care mai aveti! Sa nu aud plangeri cand o sa primiti FW!

Mâine, 29.01.2016, între orele 20:00 - 20:30 si 21:30 - 22:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi ! Aveţi dreptul la 2 învoiri pentru ca avem un war greu şi ne trebuie activitate maximă săptămâna asta.

1. Southern Pimps - Bratva I: 20:00 defend !

2. Southern Pimps - Millitary LV: 21:30 attack !

3.

4.

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Maine vreau sa tinem HQ si sa incercam sa castigam Millitary pentru ca este foarte simplu. Azi daca nu erau probleme cu servarul nu pierdeam, sa vedeti cand o sa bage si rpg4 cate probleme o sa mai fie de acest gen. Vreau 35 online maine! Noapte buna!

Maine

Salut pretenasi, ce faceti? Diseara aparam si noi ce nea mai ramas din HQ?

Am stat putin aseara si m-am uitat la cum decurge war-ul, toti fugeau dupa kill, multi bucurosi ca au facut +1, se duceau si dupa al 2-lea kill, si tot asa, si de multe ori ajungeau in situatii in care erau depasiti numeric si mureau imediat. Ca sa castigam, cum am facut acum 2 zile, trebuie ca toti membrii sa inteleaga sistemul de war, cum se puncteaza kill/prezenta pe turf. Cred ca restul trebuie vorbit in joc, nu aici.

#insearaastadam#magie

@,Era ok dacă nu le pierdeam p-ălea 2 de ieri.. făceam 4 besturi în 2 zile :-".

Să moară Slade de oftică -> http://postimg.org/image/64cm1khat/& http://postimg.org/image/w4nntp357/

Southern Pimps se duce usor, usor. Se vede cand nu sunt aia cativa codati on ca ei nu ne fac fata. Azi ati ascultat si le-am dat lejer 6-0 si dupa 8-2, felicitari! De luni tot asa!

Ba, are careva link cu un GTA bun? L-am bulit pe asta care il am acum si acum nu mai gasesc nici un GTA bun... PM daca aveti, fara filelist ca n-am cont :)

Păi dacă ai băgat moduri doar in gta3.img descarcă-l default de pe net şi înlocuieşte-l în models. ;)

Neaţa.