Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@LikEeE,Boss. Sunt playeri care joacă cu coduri de ani buni, dacă n-au fost prinşi până acum, de ce s-ar trezi acum 1 admin să facă pe deşteptul? Să fim serioşi...! Sau, varianta 2, codaţi veniţi de pe RPG 2, 3, 4 sau de la buguiţi.

Au fost prinsi , stai linistit, dar inca joaca dar nu sunt "bagati" in seama de admini. Sunt destule cazuri.

@@LikEeE, Sunt persoane care au conturi de lvl 20 si fac +, dar au si conturi mai mari, cum sunt eu, sau Petre_Petre (BogdaN27).

Darius e o chestie sa ai 2 conturi si sa faci scoruri de haiduc. Nu tre sa mai crezi in Mos craciun ca s-a dovedit ca nu exista

Au fost prinsi , stai linistit, dar inca joaca dar nu sunt "bagati" in seama de admini. Sunt destule cazuri.

Darius e o chestie sa ai 2 conturi si sa faci scoruri de haiduc. Nu tre sa mai crezi in Mos craciun ca s-a dovedit ca nu exista

Parcă n-ai auzit de renko 2.1...

Parcă n-ai auzit de renko 2.1...

Nu am auzit pentru ca nu am jucat cu coduri si nu voi juca cu coduri. Mi se pare o chestie pentru prostii care se masturbeaza la printesa Sissi.

Baieti am luat ban foarte aiurea,cred ca o sa iau unban curand,mi-a gasit la TW un mod in dowloand speedhack.cs si nici nu a intrat macar in el sa vada ca e chiar speed,puteam da rename ..nici nu era in cleo sau asa,el nu poate dovedi ca ala e speedhack pentru samp ...sau ca e speedhack ..

Edited by D3NVER

Mâine, 2.03.2016, între orele 20:00 - 21:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi !

1.Green Street Bloods - SFPD: 20:00 attack !

2.Avispa Rifa - Airport SF: 20:30 attack !

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Amenzile pentru warul cu Verdant Family de la ora 21:00 de pe Bratva II, data: 01/03/2016:

- Gabbi. -17 -> FW

- Sidorov -8 -> 5000$

- Senzorrr -7 -> 5000$

- Iulian99 -7 -> 5000$

- Infern -9 -> 5000$

- Stapler -8 -> 5000$

- Strutter -5 -> 5000$

- Bizzle -8 -> 5000$

- R3mIx -9 -> 5000$

- Lena -9 -> 5000$

- Roshu -8 -> 5000$

Amenda o platiti prin comanda [/fdeposit] (trebuie sa fiti in interiorul HQ-ului), dupa ce bagati suma de bani cu care platiti amenda, faceti un screenshot (F8) si postati in acest topic, Topicul Seif. Aveti timp pana pe 2/03/2016 la ora 22:20.

Cine mai da attack in alte orase o sa fie sanctionat . Nu suntem in stare sa luam hq si voi dati attack in sf . De acum fiecare attack aiurea e sanctionat cu FactionWarn

Cine mai da attack in alte orase o sa fie sanctionat . Nu suntem in stare sa luam hq si voi dati attack in sf . De acum fiecare attack aiurea e sanctionat cu FactionWarn

Nu am dat eu attack in SF. Dar, cel cu GSB nu este chiar dat aiurea, si ai fac ceva pana ajung, nu strica un turf acolo daca pe Verdant nu prindem.

Maine ascultati de rank 5+ la war, nu ajung la primul.

@, Am incercat sa dau attack mai intai in LV, pe Bratva II, prima data mi-a zis ca intervalul nu poate fi folosit si a doua oara mi-a zis ca gangul nu mai poate fi atacat. Singurul loc in care am putut ataca a fost in LS sau in SF. Am zis sa atac GSBu, ca avem ceva sanse ca si ei vin tot din alt oras. Pe Avispa tot eu am dat atac pentru ca nu se putea altundeva si mna'... un war asa 4fun nu strica. Am dat atacuri in SF pentru ca in LV nu s-a mai putut da pe nici un gang. Oricum, daca venim 30+ avem mari sanse sa-i batem pe Avispa, pentru ca unii sunt prafi la arme de la ei, sunt gen, doar pentru influenta.

Degeaba au ei oameni slabi la waruri daca noi avem oameni foarte leneși care nici nu vor sa încearce, ca mna, mai bine stau si ei in HQ.

Edited by Tovarasu Bulaie

Servus!

@, Noi nu avem nici macar HQ si tu spui ca o sa avem LV? Da, o sa-l avem dar nu acum. Momentan nu putem castiga nici pe HQ. Pana sa luam LV mai bine nu ai mai aprinde paie pe Forum.

Asta este pentru toti membrii. In loc sa va certati pe forum si sa puneti paie pe foc mai bine va vedeti fiecare de treburile si indatoririle lor. Nu cautati cearta sau glume proaste intre voi sau altii.

Ne vedem in game. Servus!

Se pare ca profetul LiKeE a prezis faptul ca stafful va face acelasi lucru ca in 2015 cu Avispa. Wipe in Verdant din cauza codatilor. Parca era scris in stele. Cand se spune un adevar se supara lumea si cand iese la iveala lumea uita. Aia e

Succes la waruri bajeti .