Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Stephan.Corleone

Level: 30

Varsta(reala): 14

Factiuni anterioare: Corleone, Taxi , Hitman

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: m-am lasat de sa-mp.

De ce doriti sa va alaturati familiei Corleone: Pai aici am stat 8 luni, m-am simtit cel mai bine.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 3-4, depinde.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta mafie?: Cu arme , droguri cu spargerea fetei lu Razvan14.

Nickname-uri anterioare: RhoddwaN

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da

Motto-ul personal: Darkness doesn't exist, it's just the absence of light. - Einstein

Motto-ul familiei: "The real power can't be given, it must be taken"

Poza cu /stats: http://img.b-zone.ro...82590466498.png

Cate warn'uri ai in joc?: 0

Esti pe Blacklist la o anumita mafie?(specifica): Nu

Alte precizari: Nimic, luati cucu xD

vai de mine ce cerere:)) de nab =)) oricum cu ce se ocupa aceasta mafie ? :)) cu spargerea fetei lu razvan =)) vai

Bafta baieti.

Razvan14 de acum inainte iti poti spune singur Don Corleone.

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Nu stiu ce sa zic.. clipul este extraodrinar .. aproape toate pozele sunt cu mine Consigliere... "Razvan14 de acum inainte iti poti spune singur Don Corleone." nu stiu daca va fi asa,Thomas decide daca merit si sunt demn de Don Corleone ..iti multumesc pt ce ai facut pt mine Remember Don Corleone florinacyo

Edited by Razvan14

Buna seara Corleone.Ar fi putin frustrant sa refuz anumite lucruri si sa avem un lider din exterior , oricum cel mai bine pentru Corleone este sa avem un lider in cel mai scurt timp , dar poate aceasta asteptare va fi de bun augur pentru noi .

PS: Edusca nu prea va motive pentru care ar trebui sa primesti warn-up ..

Edited by Michael.