Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma bucur ca am revenit in Corleone cu o victorie , este foarte importanta pentru Corleone , astfel ne putem arata suprematia faca de celelalte mafii si incet , incet sa ne luam revansa in fata familiei Barzini . Maine la ora 20:30 se va desfasura primul meu antrenament cu noua generatie din Corleone , vreau sa fiti toti Online . O seara placuta tuturor .

'Neatzaaaaa . . . . .

Ce sa facem....la o tigare, cafea :))...d`astea de dimineata :))

STF SmaerD, mi`ai copiat aia cu Corleone :)))))) | Hai ma ca am facut si eu ceva bun [-( | Cer drepturi de autor :)))

Edited by MDY ha0s

Da'Da :)) Ok, Fortza Cafelutza =)) Si eu tre sa'mi scriu la Romana dar nu cred ca ma duc azi la scoala nu'i de mine :))

@ empty_mdY " Imi acorzi aceasta omoare de a purta la semnatura cuvintele tale?"

P.s. 1 La tine era: " C-astig, O-noare, R-espect, L-upta, E-minenta, 0-racol, N-ebuni "

P.s. 2 La mine e editat: " C-astig, O-noare, R-espect, L-upta, E-minenta, 0-racol, N-ebuni, E-xperienta. " -> Mai era o litera pe acei ai ratat'o :))

Edited by KrrrN

Cei care nu pot veni astazi la antrenament la ora 20:30 postati in topicul ''Invoiri'' , eu o sa fac unele sacrificii ca sa ajung :) . Va fi un nou stil de antrenament , iar antrenamentul va dura aproximativ 1h si 30min.

Mda, ok..vedem diseara.

Hello tymo.

Am plecat la scoala, bafta :*

If you need me - > /call me - > 07667**74* :> :))

Michael, si macu imi stiu nr.de telfefon..a, si vanity :))

Sa nu ma sunati in timpu` orelor ca va ... in gura :)))

Haidi pa :*