Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baietii , v-am pupat pe porftofel. Si pe Venera ( mama lui Michael. ) undeva :> . Aici mi s-a sfarsit cu Corleone Family .Ramane-ti cu bine . Locu 1 vreau de la vooi !!

Erduan - prost

Fivelici0us - prost

Dragos03 - prost

Michael - prost

Tymo - lesby

Razvan - gayz0r :X

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bafta va urez si eu.POate revin inapoi in vacanta de Craciun si sper ca de atunci sa raman in Corleone Family cat mai mult timp.

V-am pupat si eu si Mada_Linux...........Tzao.Apropo Michael & D3L. & Five & Tymo si Razvan (ga0zar-ul) Vreau de la voi sa dati ce aveti mai bun pentru aceasta mafie/familie.

Welcome celor noi.

Good-Bye veteranilor (Eu si MAda_GAy).

Daca v-a placut de mine in Corleone sau in general,din punct de vedere al comportamentului apasati si voi pe "+".Multumesc si va urez mult succes in continuare.

Edited by BiScUiTe

Clar .. il respingeti pe ice_ltblue care il rupe pe allx si are si un comportament mai frumos . Faceti ce vreti , eu doar va ajut ca simplu membru , nu ma mai complic cu antrenament , l-am rugat un singur lucru pe razvan nu am vrut rank-uri sau functii , doar un singur lucru ... Multumesc mult Razvane.

Antrenamentul a constat mai mult in simulari de war , au fost anumite persoane cu tv pe noi , pentru toti antrenamentul asta era important , dar am incercat sa fac doar lucruri care va plac , sper ca am reusit :D . La final ati avut si o surpriza :)) . Maine la ora 20:30 sau 21:00 depinde .. un alt antrenament , dar de data asta optional . Membri care nu se decurca foarte bine pot primii explicati suplimentare . Sper sa veniti la fel de multi ca astazi sau mai multi :) .