Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata , in 20min plec la scoala :( vorbim mai pe seara , astazi la ora 20:30 se va desfasura un antrenament condus probabil de five , daca el nu va reusi sa ajunga il voi conduce eu :) .

Maichale, mai zi si tu ceva inafara de antrenament :)))

App: Salut corleone ce mai faceti? ... am taiat'o la schoala organizes clasa maine am petrecere:X ziua de 3 din clasa... iara ma faci flenduri

FiFa: Ce furmos o fost meciu de aseara .. pacat k nu am castigat :(( ... Forza Romania!

Buna dimineata , in 20min plec la scoala :( vorbim mai pe seara , astazi la ora 20:30 se va desfasura un antrenament condus probabil de five , daca el nu va reusi sa ajunga il voi conduce eu :) .

Nu pot participa am balul bobocilor :) Scuze, trebuie cerere ? :-?

Neaaatzaaaaa

Ce credeti ? :)) Azi dim m`am trezit la 7:30 - la 8:30 aveam Kangurul la romana - si am intarziat la concurs, mai avem pana la liceu, si deja era si jumate...si m`am intalnit cu o colega, am venit la mine :>...am stat la mine :">, si cand sa aflu, ca astia de la mine din clasa, au fost toti in aceeiasi clasa la Kangurul, cu profa noastra de romana, si i`a si ajutat + ca au primit un 10 la romana :)))...deci mi`am luat mare teapa :(...daca ma grabeam ajungeam....dar8-|...

Voi ce faceti ? :))

Neaaatzaaaaa

Ce credeti ? :)) Azi dim m`am trezit la 7:30 - la 8:30 aveam Kangurul la romana - si am intarziat la concurs, mai avem pana la liceu, si deja era si jumate...si m`am intalnit cu o colega, am venit la mine :>...am stat la mine :">, si cand sa aflu, ca astia de la mine din clasa, au fost toti in aceeiasi clasa la Kangurul, cu profa noastra de romana, si i`a si ajutat + ca au primit un 10 la romana :)))...deci mi`am luat mare teapa :(...daca ma grabeam ajungeam....dar8-|...

Voi ce faceti ? :))

daa,daa ,mai taie din ele dale dracu.

daa,daa ,mai taie din ele dale dracu.

Ce sa mai tai ma ? :))

:)))) doar ai vb cu colega aia la tine sau...;)

Doar am vorbit...adica am stat in pat...si nah...am incercat, dar..are gagic, eu am gagica...

Hai ca am plecat la scoala, direct la teza la romana aterizez :-S

Urati`mi bafta.

Pa :*

Salut m-am gandit sa mai postez pe la voi :)) Totusi m-am lasat de sa-mp dar de B-zone Nu :) Ce mai faceti?

Razvane sper ca nu este nici o problema daca postez aici aici e familia mea :)