Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine ai revenit ma bucur ca ai revenit

Scz ptr dubke post da nu o mai scris nimeni si am scris io ultimu post

Si sedinta ptr ca azi daca va fii nu pot sa vin

Neatza all am o problema cand vreau sa intru pe b-zone sa ma joc am lagul de maxim 40 si dupa aia cand dau TAB ma uit si vad ca am lagul de 488,335.....si tot asa ies de pe samp si intru iar si vad ca am lagul de 25,30 nu am nici un virus pt ca lam scanat acum 2 ore de la ce o fi problema windows ?de la net de la cei de la rds stie careva ? :-?

Buna ziua Corleone , ce ati facut in lipsa mea ? :D Ati baut , fete alea alea , las ca mi-a soptit mie o cioara :))

Spawn bine ai revenit , a fost misto ?

OFF : x10sion - Daca ai da click pe profilul lui Spawn ai vedea id lui de messanger ! Alin.Maest nu mai este si nu o sa mai intre in "The Corleone Family" este in "Hitman Agency" deci nu stiu ce treaba ar avea el aici ... te rog frumos sa nu mai faci "Reply" aiurea , nu esti un membru Corleone deci nu ai ce posta la aceast topic . Pe viitor vorbeste cu Spawn in game / private message on forum / messenger .

Edited by SnipeeeR

La multi ani Tudor ! Corleone aveti grija de voi , nu o sa va uit . Sper ca o sa ramanem in relatii bune"Seby , Razvan14 , edusca , RhoddwaN , Tudor , Spawn" mi-a facut placere sa fac parte din Corleone Family . Nu uitati : Voi ati fost , sunteti si veti fii cei mai buni :)