Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

sa_mp_451.png

DM PE PAINE :X bravo bajeti , ati fost extraordinari , pacat de 3 waruri care puteam sa le castigam , dar va felicit pentru ceea ce am realizat in aceasta vacanta am crescut foarte mult , felicitari kinder pt best-uri , noroc ca nu am fost eu de la inceput ca sa ma incalzesc ca faceam si eu 2-3 besturi :)))))))

sa nu ne culcam pe o ureche pentru ca odata cu turf-urile vin si resposabilitatie, trebuie sa fiti acum activi ca sa putem mentine macar ceea ce avem , to da bi da best :))

si azi mi-am dat seama ca nu te poti increde in cuvantul nimanui dupa cum s-a vazut acel attack , o intelegere care trebuia sa se respecte.. eh aia e.

Azi mi-ati trezit amintiri din toate periadele in care am fost in cuneo cu lideri diferiti , parca mi-au trecut toate prin minte, a fost una din cele mai bune zile, va MULTUMESC! :X

Daca nu a fost cea mai jmechera zii in 6 luni de cuneo, cu singuranga e in top 5. GG Vietnamese

Imi aduc aminte de o zi de septembrie. Era 11 dimineata si noi eram vreo 21-22 on. Era imposibil de mult pentru cum era factiunea si am castigat tot ce am apucat :X

Imi aduc aminte de o zi de septembrie. Era 11 dimineata si noi eram vreo 21-22 on. Era imposibil de mult pentru cum era factiunea si am castigat tot ce am apucat :X

Just ala a fost un war.. azi au fost 4 ore de war continu + DM pe cops. Oricum nu pot uita acele momente. Am refacut in mare parte Cuneo de atunci. Mai sunt Darkilic si Myair

Just ala a fost un war.. azi au fost 4 ore de war continu + DM pe cops. Oricum nu pot uita acele momente. Am refacut in mare parte Cuneo de atunci. Mai sunt Darkilic si Myair

Chilotii tai sunt mai destepti decat tine.

Atunci erau war-uri de la 11. Stiu ca n-aveam niciun turf si am ajuns pe la 16-17 sa avem toate turfurile pana la burger LS si podu' de langa gsls(inclusiv)