Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

VĂ REAMINTESC CĂ AZI LA ORA 20:00 VOM FACE UN EVENT IN CINSTEA LIDERULUI NOSTRU kiNNNder, care a fost banat.

Vreau sa punem fiecare 5k minim si sa facem un event frumos.

PS:Despre acest event am vorbit cu LevyY si Asqwe, iar in legatura cu un event in cinstea cuiva am vorbit cu Vinnie si am voie.

Edited by Bl4ckTig3r

Ce ti-am zis aseara? :Xfelicitari meriti din plin ma asteptam sa iei sublider mai de mult atunci cand a luat Raduku lider dar uite ca a venit si timpul tau.

Ba o sa fac tot ce vreti voi ( ceea ce se poate face )

Dar va rog sa nu plecati ...

Voi alege un sublider care ma va ajuta foarte mult , are experienta si cu siguranta vom face istorie:d

Multumesc tuturor pentru urari

Felicitari Coza , a venit si randul tau sa ai o functie importanta , sper sa nu ne dezamagesti!

Prevad dezamagiri :))[glumesc].

Sper sa nu uiti ca sunt invoit pana pe 10!

Nu uit , dar sper sa ramai langa flamandul tau :))

Edited by Victorious8 Coza

Raman ma langa flamandu sarac, o sa ramanem toti, revine si dragul scumpul nostru kinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnder

Salut! Felicitari Coza pentru lider, Joseph. pentru sublider. Pacat ca au renuntat multi... Acum teritoriile o sa se duca la fel cum ati plecat voi, cei de rank 4+...vorba lui Bitza..:( ''Nu poate sa fie totul din matase si satin.D'asta tot ce-i frumos, dureaza-al dracu de putin!'' http://www.youtube.com/watch?v=b41F5nKVqk8