Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

V-am citit la fiecare posturile in privinta asta,si sincer, am cam lacrimat,pacat ca a fost asa rasplatit kiNNNder.

5 luni de zile,23 de level-uri,1200 de ore,petrecute in Cuneo/Vietnamese Boys, in skin de ARMY,cam asa imi sunt micutele mele carecteristici petrecute aici.

Again , bafta la toti,o seara buna

Mda, cum ti-am mai spus pentru mine ai fost liderul perfect, niciodata nu o sa mai fie la fel....aici am petrecut 6 luni, jumatate din cariera mea pana acum, am trecut prin momente grele pana la Rank 4 nu am avut mai mult de 3-4 turfs dar acum se schimbase totul, adevaratul motiv pentru care am plecat atunci a fost acela ca nu mai rezistam si de acea am dorit sa uit o perioada de mafii. Ma bucur ca fac parte din Golden Team si ca am reusit sa castig alaturi de acesti baieti minunati un oras. Am format aici legaturi complexe cu uni membri care nu se vor rupe niciodata pana cand ma voi lasa de sa-mp(Coza, Skyntei,Raducu,WEV4,KaineNr1 , Sasa, Vulturik chiar si Levyy,M.Ionut in ultimul timp..)

Ce pot spune probabil voi merge intr-o factiune pasnica nu cred ca pot vedea pe altcineva inlocuitorul tau(Don Cuneo kiNNNder., President kiNNNder.(President [F4L]kiNNNder)) dar asta ramane de vazut, iti urez bafta si poate o sa fim colegi imi pare rau ca se termina asa :(.

Mda asa e.Ai fost un lider de nota 10+.:((

Am iesit, o seara buna tuturor, maine zi grea si asta o fost naspa, la aflarea ca, nu mai e kinnnder lider :|

PS: sper sa avem un lider de treaba si super bun ...

O seara placutat tuturor, ne auzim cu nou lider ! speram la bine...

Imi pare rau de kinder, nu merita dupa ce a muncit atat pentru lider\helper asta este bafta urmatorului nu asa voiam sa se termine...... slabe sanse sa raman aici.

O sa incerc sa realizez maine un video dar am nevoie de mult mai multe poze(war-uri, targ-uri, antrenamente,poze cu kiNNNder) daca are cineva astept prin PM !Cred ca sunt printre putini cei care stiu cata munca ai depus pentru a ajunge aici Leader, Helper, [F4L], am fost alaturi de tine de la inceput cum spuneam nu ma asteptam niciodata sa se sfarsasca asa dar totul are un sfarsit.Cu functii sau fara functii pentru mine ramai la fel.

Click

Edited by Victorious8 Rekill

Sa speram sa vine un lider la fel de bun ca si kinder, si sa nu dea wipe... nu stiu ce sa zic o sa fie cam greu sa tinem tot LS fara kinder

Sa speram sa vine un lider la fel de bun ca si kinder, si sa nu dea wipe... nu stiu ce sa zic o sa fie cam greu sa tinem tot LS fara kinder

Nu mai este permis WIPE.

Buna dimineata colegi din Vietnamese Boys.

Da nu ai luat un FW sau Advertisment verbal de la kiNNNder, atunci nu esti membru Vietnamese Boys :|.

ATENTIE !!!

Cu acordul adminului Vinnie, eu si inca cativa membrii Vietnamese Boys vom organiza un event in cinstea fostului nostru lider kiNNNder, cu care am reusit sa cucerim tot Los Santos.

Cine vrea sa vina este asteptat in game.

Ora 17:00, dupa antrenament si olimpiada

Edited by Bl4ckTig3r

Desi nu fac parte din gang-ul vostru, sper ca nu o sa ma raportati pentru acest post. Stiu ca mafiile noastre nu se inteleg, ba chiar ca sunt "rivale", dar totusi imi pare si mie rau de kinnnder. Cred ca cel mai bun lucru pe care l-ati putea face este sa asteptati si sa nu va grabiti cu demisia. Ati realizat ceva (tot LS) si asta nu se uita foarte usor.

Bafta :)