Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata family :X :X cum merge treaba ?

PS: Cine e ala din poza ? zeby ala ? :))

cred ca i'a murit frizerul

Edited by DoGGy

neata , am incarcat cu 10 euro pe tel , acu astept sa ea drumu la live zilla ..sterg warnu si imi iau premium

neata , am incarcat cu 10 euro pe tel , acu astept sa ea drumu la live zilla ..sterg warnu si imi iau premium

Mah,daca va vine sa credeti sau nu.. m-a sunat copilul ala fara creier " Razvan14 " din mafia aia de nimic " Corleone " sa ma ameninte.. si-mi spune el asa,ca doar..e un gangster intre 4 pereti.. nu ?! " Daca ai fi din Iasi..sa-ti f** 2-3 capace ". Stiu ca citeste topicul nostru, si .. mai Razvan14, micul gangster intre 4 pereti.. iti dau un raspuns: Eu, personal.. nu ma ascund.. din cate vezi, exista cateva persoane pe server..care ma cunosc in realitate, vrei sa-mi tragi 2-3 capace mai micule gangster ?! Pai, te astept cand vrei tu.. la orice ora, daca esti asa smecher cum spui.. poti afla foarte usor unde stau, daca stii pe cine sa intrebi..daca nu stii,iti voi spune eu. In al 2-lea rand,eu nu ma ascund in spatele unui calculator, nu-l pup in fund pe lider ( cum faci tu,mai micule gangster ). Iti dau un sfat,gratis de data asta.. mai dobitoc " indubitabil ", lasa amenintarile pe SA:MP, ca esti jalnic.

mdea si pe mine ma sunat cu figuri si am avut un dialog de genu:

razvan:legic

legic:da ?

razvan: esti multumit de treaba asta?

legic: adica?

razvan : adica de ceau facut james cu collonelu

legic: tu esti multumit de cea facut sebyyyyyyyyy? (posteaza la noi omu nare treaba , ne jigneste la noi nare treaba , etc)

razvan : hai pa ca nam timp de tine (desi el ma sunat, cred ca se simtea atacat)

legic: pa flacau

Bai razvane tata , nu mai fa dastea ca stricam prietenia , stii cum era inainte , cand erai barzini si il pupai in toate zonele intime pe lethal .

Va rog sa nu-i mai jigniti pe baietii din corleone....Chiar daca merita sau nu.

Eu nu le-am zis nimic , ba chiar am 1 prieten acolo care e Giz4me