Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

vMVmFnc.png

GRUPELE SUNT:

1) xKay.: PvP., Gh[o]sT., Sidorov, Miles, Krullz, George44, TheViper., VoicuRobert, Goat.xD., Creedo, ProdaN.

2) HeLpErR: MaNi., Maryusssssss, XeNoNz0r, Biggie, Gaby24, MindFreak, Skuul, Alex[69]., xMary, sErKaN., MMicuGaby.

3) AlyN17: FVI., Will.i.aM, Supradoza, BlackZero$, Droga7u, CosmiN98, Gabriel.xD, DJBlueTonicHD, CataliNN.xD, BossAlex.

Acestea sunt Grupele! Vreau sa le retineti!

Edited by President xKay

Saut, se pare ca astazi nu vom folosi grupele, pentru ca nu avem wars. Totusi sper ca toti isi vor respecta echipele si nu vor comenta.Ne vedem in-game mai pe seara.

Sef de paaginaaa, aveti sa-mi dati 5k!

Edited by AIM GhosT

Servus VTB! M-am intors si eu de la facultate... Ma pun sa scriu ca am vreo 7 pagini de studentesc pana la 16 cand ma duc iar la faculta si la cat de des imi scriu eu temele... Nu suport sa scriu, de invatat invat dar cand aud ca trebuie sa scriu ma ia greata :))

Se pare ca suntem inceti la attack dar in seara asta stau la panda pe RPG ca nu se mai poate. Deja a 2-a zi cand nu prindem. :))

Ma bag la scris si ne vedem dupa in game. Salut!

EDIT:

Nickname : DanielApostol
Level : 22
Rank : Private (1)
Vechime (cat timp ai stat in factiune) : Azi fac 2 saptamani. Azi fiind 27.10.2015
Motivul pentru care demisionez: Am primit ban si nu as vrea sa ies cu FP. Dupa ce iau UnBan, adica peste 25 zile as mai vrea sa intru aici.
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana în caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Vietnamese Boys pt. minim 2 saptamani : Nu este cazul.
Ce parere ti-ai format despre
Vietnamese Boys in timpul petrecut aici ? : Cei mai buni membri cu un lider de nota 10. Bafta in continuare.

Alte precizari ? : UnInvite cat mai repede. Sa nu primesc UnInvite cu FP de la sistem.

@, Serios? :)) Iti pui demisia ca ai fost banat pentru RENKO? =)) Sa nu iesi cu FP? WTF :|

1.Esti prins cu coduri ==> Ban 30 de zile.

2. Esti banat pentru coduri ==> /uninvite cu maxim Faction Punish.

3. Esti banat pentru coduri ==> nu mai ai drept la Cerere de Demisie deoarece se aplica 2.

4. Esti banat pentru coduri ==> primesti interdictie in ganguri 3 luni.

5. So, ne vedem prin Ianuarie 2016 =))))

P.S: Nu sti cu ce se mananca joaca asta :)))

P.S.2: Perioada asta de 30 de zile de ban te sfatuiesc sa citesti TOT REGULAMENTUL ce tine de Game caci nu prea esti in cunostiinta de cauza ;)

Edited by A I M Sidorov

Sidorov, felicitari pt edit de la postul de mai sus.. Chiar voiam eu sa-i zic, cand am vazut demisia am zis ca imi vine rau. Ma cum sa pui demisia cu ban? In fine, o sa intru ceva mai tarziu in seara asta, asa ca fiti cuminti :)). Diseara r4+ stam la panda pt attack, ati vazut ce urat fac astia de rank mic "De ce nu atacati ma?" ; "Alta zi fara war, mare nabi aia de r4+". Fratilor, nu e cum credeti voi, de asta se zice sa "prinzi" atacul respectiv, nu e dupa noi, fiind 2 zile consecutive inteleg ca sunteti dezamagiti, dar nu sariti pe noi, fiti siguri ca am tot incercat sa atacam. Diseara trebuie sa prindem neaparat attack ca vad ca nu mai aveti rabdare unii si cam incepeti cu dm pe colegi, ori va bagati peste duele, lucru care nu e deloc ok.

vMVmFnc.png

Astazi 28.10.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

Nu accept INVOIRI pentru ziua de maine!

WARURI DE ASTAZI:

1. Marina LS - ATTACK- Green Street Bloods (20:00-20:30)

La acest war:

*Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45.*

Cine nu este în linie va fi considerat absent.

HAI SA RECOLORAM LS!

Buna Seara Vietnamese,naspa rau waru din seara aceasta..Ma nu inteleg..Yo cand eram sub in ELC si in 25 membri ii batem pe 69 care erau 32-33 la war,daca vrei sa castigi un war cand sunteti la putini unde se duc ei acolo si noi si tot asa.Yo organizam war de war tipam aici tot asa,isi mai bate capu xkay dar sigur nu prea poate..Dar hai sper ca maine sa prindeti attack si sa ne luam odata HQ-u ala.Hai BFT.

vMVmFnc.png

Sambata, 31.10.2015 va avea loc o activitate, destul de mare zic eu, la care sa participe toate factiunile serverului.

Aceasta activitata consta intr-un eveniment de tip "Maraton" sau "Stafeta" intre factiunile serverului.

Acest eveniment va avea 5 etape, care arata asa: Infernus - Speeder - NRG-500 - Sparrow - BMX

Prima etapa va incepe de aici, si se va termina aici.

A doua etapa va incepe din locul in care s-a sfarsit prima, adica de aici, si se va termina aici.

A treia etapa incepe de aici, locul unde se termina a doua, si se va termina aici.

A patra etapa incepe de aici, locul unde se termina a treia, si se va termina aici.

A cincea etapa incepe de aici, locul unde se termina a patra, si se va termina aici.

A cincea este ultima etapa, deci primul care o termina este castigator.

Premiul va fi pe masura. Intitial la 500k, dar se accepta donatii pentru al marii.

Pentru fiecare etapa, va fi nevoie de un membru, deci va sugerez sa aveti 10 membri pregatiti (5 care participa, si pentru fiecare o rezerva).

Daca membrul nu mai poate participa in timpul cursei (trebuie sa iasa, are treba, crash, etc), liderul sau rank-ul cel mai mare care se va ocupa de factiune in acel moment va avea de ales din a reincepe etapa cu rezerva sau in a se da batut.

Sper ca v-am lamurit in mare parte. Daca aveti intrebari, nelamuriri, propuneri, astept reply.

Pentru a putea participa, trebuie sa lasati un reply cu membrii si rezervele acestora, dupa urmatorul model.

Liderul va primi premiul, el decide daca va imparti premiul tuturor membrilor factiunii sau daca ii va da doar participantilor.

Sponsorii vor fi anuntati pe /e inainte de inceperea activitatii (eventului) si dupa terminarea acesteia.

Nu uitati ca orice $ conteaza, astfel premiul crescand pentru castigator, si, facand-ui sa participe si la editiile urmatoare (daca vor exista).

Neata VTB,s-ar putea ca acesta sa fie ultimul meu post aici.Acum regret ca am lasat sub-lider pt rank1 in VTB,dar asta este,este un joc.Va urez multa bafta si sper sa ne revedem cand o sa luati LS-u.Mai vb cu xKay putin si dupa cred ca o sa imi dea uninvite.Multa bafta la toti si va pwp.

Bafta Prodan, multumim ca ai incercat sa ne ajuti, totusi nu este chiar o perioada buna pentru noi, dar poate in viitor ne vom revedea cand ne vom pune si noi pe picioare. Restul ne vedem in game, la 20 war asa ca avem nevoie de activitate.

Buna seara tuturor, m-am intors sa ajut si nu numai, imi era asa dor sa pot posta aici ca membru Vietnamese Boys :).

Rank 4 + va rog sa dati attack maine, pentru a ne dezmortii putin si sa incepem sa ne punem pe treaba.

DACA DORITI SA VEDETI LS GRI, IN PRIMUL RAND TREBUIE:

1. Activitate sporita la WAR.

2. Mai putine invoiri / inactivitati !

3. Ascultarea celor de rank 4 + din factiune, deoarece stiu cui i-am lasat factiunea si am incredere in ei ca pot.

4. Cei mai slabuti la arme sa frecventati antrenamentele.

TOTI ACESTI 4 PASI DUC LA:

PR8r1PT.png