Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

vMVmFnc.png

Maine, 18.08.2016 13:15 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, pentru wars.

Avem 2 wars importante, prezenta maxima, si obligatorie, cine nu vine primeste FW.

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6368

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6373

AM NEVOIE DE ACTIVITATE CAT MAI MARE

Bai bulangiilor, va e greu sa intrati la war? Cum e posibil sa fim jumate on la war si un sfert pe turf? Asa credeti voi ca se castiga warurile si ca ajutati mafia? In mafie se intra pentru distractie si pentru A INTRA la waruri, nu pentru rank. Stati aici doar ca sa apara in log "got rank 2, 3, 4"? E patetic! Nu te ajuta la nimic rank-ul. Eu zic ca ar fi mai bine sa intrati la waruri pentru ca asa se dezvolta unele calitati precum lucrul in echipa si dexteritatea si luati si rank. Daca nu, aveti tab-ul "Resignations" pe RPG. :*

@@Askhanar, @, cum am plecat noi, cum a inceput sa se strice toata treaba pe-acolo... Si unii ziceau ca "F4L" si Raducu trag mafia aia in jos... "Cine seamana vant, culege furtuna".

@@Rubinho10, am numarat 20 astazi la war (mai mult de jumatate, nu vreau sa par impertinent), poti zice ca a fost o performanta pentru noi. Sa speram ca de maine "dam militaria jos din pod".

La waru cu Verdant am avut marea laba oricum ca ne-am prostit pe final si era s-o luam urat. In fine saptamana viitoare daca ne mentinem HQ eu zic ca suntem realizati :))

@, Raspunde la aplicatii ca ne-am dat dracu suntem 28....

AZI 4/4 WARURI / 0 Cereri inactivitate /

NU

Accepta mai mult de 6

INVOIRII

Activitate MAXIMA ! AZI

Daca nu suntem cel putin 19 on la war azi eu numai dau attacuri CINE NU VINE DA FW=URI BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

M-am saturat sa fim 15 on la war

Suntem 27 pe /members 0 inactivitate INVOIESTE MAXIM 6 OAMENI ATAT , CARE NU VIN DA FW-uri dupa war

Daca te-ai saturat de 28 in mafie inseamna ca ar cam fi cazul sa dam AD-uri, sa acceptam membrii, sa dam teste ...

Mafia noastra e ca pizda aia urata pe care nu o vrea nimeni, dar care are pretentia de a avea cel mai frumos iubit =)) =))