Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am prins doua atacuri: unul pe verdant si unul pe gsb, langa hq-ul nostru.

Rog pe cei care pot sa intre astazi la waruri sa fie prezenti in hq de la 19:50, la scena.

Daca se dadea drumul la atac de aseara era mai usor sa va anuntam.

Am prins doua atacuri: unul pe verdant si unul pe gsb, langa hq-ul nostru.

Rog pe cei care pot sa intre astazi la waruri sa fie prezenti in hq de la 19:50, la scena.

Daca se dadea drumul la atac de aseara era mai usor sa va anuntam.

Bravo!

Pune la anunțuri importante!

Şi la fmotd pe joc!

Se pare ca avem 3 waruri.

Imi dau seama ca inca e vacanta si vreti sa stati pe afara sau sa mergeti la o bere/un suc. Va cerem sa intrati pentru o ora sau doua ore la 3 waruri.

Daca aveti prieteni prin factiune, sa le dati mesaje sa intre diseara la 19:50 pentru waruri.

@@F4L kiNNNder, De unde 3 waruri?

Imi place avatarul tau .

Pai am vazut ca au dat "precenii" nostri din Verdant atac pe hq-ul nostru.

Multumesc :))

@edit: diseara sa aveti si voi un minim de 300 de secunde pe turf ca sa fiti considerati prezenti, o sa fac evidenta la waruri(secunde/scor) ca sa vedem care sunt inactivii. Cei care nu pot ajunge sunt invitati sa-si puna cerere de invoire.

Edited by F4L kiNNNder

Felicitarii celui care a facut evidenta, insa cel mai probabil astzi nu se vor da sanctiunii .Toate cele bune si un Weekend placut !

Belea warurile de azi, am luat si eu un best de -20, la inceput nu credeam ca-l iau, dar dupa ce am mai murit de cateva ori am reusit sa ajung la scorul 6-26 si s-a terminat warul, am rasuflat usurat.

Distractie mare la wars, nu ne lasam la spawnkill =]]

Azi nu sanctionez pentru ca a fost prima zi de wars dupa noul interval, de luni ardem.

Edited by MARYUSSSSSS

Belea warurile de azi, am luat si eu un best de -20, la inceput nu credeam ca-l iau, dar dupa ce am mai murit de cateva ori am reusit sa ajung la scorul 6-26 si s-a terminat warul, am rasuflat usurat.

Distractie mare la wars, nu ne lasam la spawnkill =]]

Azi nu sanctionez pentru ca a fost prima zi de wars dupa noul interval, de luni ardem.

Felicitarii pentru performanta =]

Eu unul m-am distrat desi ar fi fost frumos sa ne distram castigand dar asta.

Baga furca-n ei cumetre !!!!

@@DenisOtniel, Sincer, ii dau dreptate lui Kelton.

Nu este vina lui ca e nevoit sa baneze asa ceva, e vina slabilor care joaca cu aimuri nedetectabile, iar ban se poate da doar din game la un player, cu riscul de a bana un jucator curat.

Exista cheat care se comporta la fel cum ai tras tu in dovada aia(cu toate ca ai si ratat dar nu mai conteaza asta).

Ce poti sa faci? simplu, sa-i injuri pe aia care au adus codurile la acest nivel, si pe cei care joaca cu ele, si sa te oftici, iar dupa unban sau daca joci pe alt cont, e sa te abtii sa mai dai ca un disperat la war, chiar daca nu are logica asta.

Daca ai cod sau nu, doar tu stii.

Consoleaza-te cu faptul ca sunt oameni care sunt bagati la inchisoare degeaba, iar tu te vaiti pentru o interdictie la un joc pe un cont pe un server. =))

Belea warurile de azi, am luat si eu un best de -20, la inceput nu credeam ca-l iau, dar dupa ce am mai murit de cateva ori am reusit sa ajung la scorul 6-26 si s-a terminat warul, am rasuflat usurat. Distractie mare la wars, nu ne lasam la spawnkill =]] Azi nu sanctionez pentru ca a fost prima zi de wars dupa noul interval, de luni ardem.

sa citez un "eu nu stau sa organizez ca nu mai fac scor la waruri" ?

@, ba tu te ataci din orice coaie ? Las-o mai moale, radu facea o gluma.

Oricum astia si cu organizare si fara tot -20 fac

Îmi place să mă iau de copilași care trăiesc în acest joc.