Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara.Sunt inghetat tot.Am pierdut autobuzul si a trebuit sa astept inca 30 de minute.Mie somn.Cred ca mi se trage de la scoala unde am dormit pe banci,sau am murit de ras(depinde de ora).Va salut inca odata(Buna seara) si restul discutam in joc.

Edited by Aragorn

Azi la antrenamente a fost ca la MasterChef :))) O abureala totala ! Sper ca maine sa fim organizati si plin de viata..

Edited by Mr Zotag

Antrenamentul de astazi a fost uitat de mine , ideea a fost sa vad cum vati putea descurca in caz de war , asta a fost ideea antrenamentului de astazi , mai avem de lucrat dar toate la timpul lor .

Tr0pic0s a inteles si si-a cerut scuze, din partea mea a fost iertat , ne auzim maine antrenament la ora 20:30 am ceva bun in program pentru maine , precizie acuratete si nu numai.

Anunt :Cr1spy a renuntat la functia de antrenor-secund asa ca se cauta un antrenor-secund priceput .

Voi discuta maine cu diesel sa vedem cum vom face , testele pentru antrenor-secund..

Fiecare are sansa daca vrea desigur.

Edited by Bogdan phR

Welcome back...

de ce ai avut ban?

"cheats pe alte conturi",dar a fost o confuzie...a fost un distrus care facea conturi cu nume obscene si distrugea eventurile...si avea clasa de ip identica cu a mea...o harababura totala..

"cheats pe alte conturi",dar a fost o confuzie...a fost un distrus care facea conturi cu nume obscene si distrugea eventurile...si avea clasa de ip identica cu a mea...o harababura totala..

RDS..?iti vine sa iti bagi P**a..(reclama) =))