Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut ,acum am venit de la scoala,scriu si ne auzim in game !

Diseara 20:30 antrenament !

Bafta la scoala,

Spawn nu mai are admin :)

Stai linistit nu e nici o pierdere pentru server , ba chiar ceva bun:)

UPDATES!

Sanctiunile au fost modificate. Nu trebuie sa mai platiti amenda pentru absenta la targ sau pentru neefectuarea raportului de activitate. Insa la 3 avertismente aveti de ales intre FW sau amenda 250.000$.

Car Dealership este Safe-Zone. Nu aveti voie sa atacati in aceasta zona indiferent de situatie.

S-a infiintat o noua organizatie: drugs/lawyers. Nu este necesar un anumit skill. Pentru mai multe detalii vizitati topicul. Numarul maxim de membrii este 5 + lider.

Pentru a vedea daca aveti de platit o amenda, vizitati topicul Amenzi iar in josul paginii puteti vedea daca aveti de platit o amenda sau nu. Pentru nelamuriri imi puteti da un PM sa va dau dovezile.

Ca să se adauge un membru Hitman la Black List va trebui să îndeplinească următoarele condiții:

- acel membru hitman să nu aibă undercover în momentul în care își face contractul.

- acel membru hitman să se dea de gol pe chat în momentul în care își face contractul.

- acel membru hitman să folosească arme non-silent în safe zone la efectuarea unui contract pe un mafiot.

- acel membru hitman să tragă aiurea într-o persoană din mafie pe care nu are contract, asta dacă nu se apără de acel membru.

- acel membru hitman să jignească membru mafiei sau mafia.

- alte situații care merită într-adevăr black list.

Nu aveti voie sa adaugati pe Black List membrii departamentelor sau a mafiilor rivale.

Nu aveti voie sa puneti un player pe Black List si sa ii si faceti reclamatie la Complaints. Alegeti una din cele 2 variante: Black List sau Complaints/Raporteaza (daca are factiune).

Vreau sa luati la cunostinta tot ce am scris mai sus.

Noapte buna Diesel , frumos war , bravo :X

Mai stau pana la 23 apoi ma bag la TV sau la un film ceva,salut.

Edited by DieseL
Ce am zis eu?