Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Azi faceam duele eu roacherul si zotag si eu cu zotag il banuiam de joypad...si mi-am pus joypad si am stat /gro langa zotag si mi-a aratat un semnu ala pe cap cand ai joypad...cu oameni ca el o sa ne creada toti joypadisti... http://postimage.org/image/dqgl9a50b/

Deci in primul Rand , Nu stiu ce ati facut voi , dar mi-ati inscenat-o rau pe asta , in primul rand eu nu aveam tinta pe tine , in al doilea rand eu nu am folosit hack in viata mea si nici nu o s-o fac (crede cine vrea) in al 3-lea rand Cineva statea in spate mai mult ca sigur si punea tinta pe tine doar sa ma acuzi .

Sunteti penibili,va dati unu pe altu' in gat,chiar daca ar folosi joy,ce te intereseaza? trebuie sa faci publica chestia asta pe forum?

Ma , eu am zis sa fiu baietas sa nu pun pe nimeni in gat , dar ce naiba , toti impotriva mea , dao in colo de treaba.

Azi faceam duele eu roacherul si zotag si eu cu zotag il banuiam de joypad...si mi-am pus joypad si am stat /gro langa zotag si mi-a aratat un semnu ala pe cap cand ai joypad...cu oameni ca el o sa ne creada toti joypadisti... http://postimage.org/image/dqgl9a50b/

Nu ai destule dovezi pentru a-l acuza de JoyPad, oricum.. dai pozele lu' ShlomY, cand injura.

Salut...tot cu roacherul...incercati si voi faza asta luati un coleg si punetiva joypad amandoi si puneti colegul sa va tinteasca si daca va tinteste va arata chetia aia verde care se invarte pa cap.Asa l-am prins pe roacherul care ajunge sa te injure si sa se crizeze ca un copil ca sa dovedeasca ca nu are joypad...si mai are si un limbaj vulgar...voi ii tot luati apararea dar uitati aici dovada http://postimage.org/gallery/itbfabi/ .

apropo a 2-a poza e testul ala sa vezi cine are joypad si roachere joypad nu este hack :|.

Edited by Th3Punish3r

Salut...tot cu roacherul...incercati si voi faza asta luati un coleg si punetiva joypad amandoi si puneti colegul sa va tinteasca si daca va tinteste va arata chetia aia verde care se invarte pa cap.Asa l-am prins pe roacherul care ajunge sa te injure si sa se crizeze ca un copil ca sa dovedeasca ca nu are joypad...si mai are si un limbaj vulgar...voi ii tot luati apararea dar uitati aici dovada http://postimage.org/gallery/itbfabi/ .

Ok , am vazut ca te chinui de ceva timp sa ma dai afara din cuneo , si chiar iti multumesc ca pui atata suflet in asta .

Daca tot muncesti atata o sa te bag umpic in seama .

Din toate pozele de acolo Doar cele cu injuraturi trebuia sa le pui. Deoarece eu nu am folosit Joy nici odata , si asa nu ai destule dovezi sa ma acuzi de joy . Totusi , pozele cu injuraturi sunt clare , GG posthunter .

Astept sa vad ce zice shlomy despre ce o sa se intample..A da... in apararea mea , am injurat de nervi deoarece si joseph si tu si zotag erati impotriva mea , si m-ati enervat cu acuzatiile de joy . Cand vedeti pe cineva care trage bine stati in banca voastra cuminti nu are joy neaparat . In plus , de ce as fii bagat joy ca un idiot la duele ..

Mai nab ca tine nu pot fi :))

ON: mie nu :))

Ba da esti.

ON: Incepe scoala fratilor invat dupa masa ... dimineata ma trezesc pe la 11.. la 12 plec la scoala vin pe la 20-21.. intru putin seara si aia e..

Mai am anu' asta de indurat ca dup'a 11-a ne baga dimineata , abia astept.

Ba da esti.

ON: Incepe scoala fratilor invat dupa masa ... dimineata ma trezesc pe la 11.. la 12 plec la scoala vin pe la 20-21.. intru putin seara si aia e..

Mai am anu' asta de indurat ca dup'a 11-a ne baga dimineata , abia astept.

Eu invat dimineata >:) da anu asta am BAC-ul :(

Eu invat dimineata >:) da anu asta am BAC-ul :(

Si eu invat dimineata si anu asta am Bac-ul...

Si oricum o sa il picam ca nabii =)))))))))))))))))

Si pnm.. ne facem noi soferi de tir.

IEI BACU NU IEI BACU SEMINTELE TOT ACELAS GUST ARE !!!