Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta baieti,eu ies din factiune,mi-a parut bine ca v-am cunoscut.

Nu ai fost on la nici o activitate si vii si te plangi de altii ca sunt inactivi. nu ai ajutat mafia in nici un fel ai fost aici sa tii umbra pamantului bafta in continuare.

Asta e,eu sunt membru,dar Shlomy ca e lider si nu intra deloc,ce exemplu da?

Trebuie sa invetii sa te descurci si in situatii mai grele, daca nu e lideru on ce inseamna ca gata, nu putem face nimic? Are si el treaba lui, ne putem descurca foarte bine si cu sublider sau rank 4 ...

Va invit pe toti sa alegeti o taxa buna si echilibrata http://forum.b-zone.ro/topic/105860-sondaj-taxa-3/ . Taxa este pentru cei care chiar au nevoie de bani pentru level, nevoi personale , cat si pentru cei incapabili si lenesi, trebuie sa ne gandim la toti. Sper sa faceti o alegere potrivita si corecta.

Va urez SARBATORI FERICITE!

MAYOR Moartea!

Daca aveti ceva de adaugat/reprosat/urari/etc,folositi quote la acest post.

Duminica, 16.12.2012 ora 14:00 - Sedinta saptamanala.

Toti membrii au obligatia de a fi prezenti. Exceptii sunt cei care se vor invoi, dar sper sa nu fie nevoie.

Daca nu puteti ajunge la sedinta, va puteti invoi. Cine nu este prezent (absent nemotivat) va primi FactionWarn.

Apropo nu vreau sa iau warn pe forum sau altceva..

Doar vreau sa va arat ce persoana-i FranNcis : http://iceimg.com/2c...f5d8f1a.png.htm

R0cky ai fost un membru super, chiar daca nu te-am vazut prea mult imi pare rau totusi ca ai iesit din cauza lui FranNcis care te-a provocat. FranNcis e doar cineva care te provoaca dupa acea SS + PM Shlomy.