Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pnm... mie Carter mi-a spus ca a dat /attack asupra noastra din cauza lui Zarzare . Atat am putut afla . Dece din cauza lui ? nu vom stii ,doar daca ne va zice el .

# Ce nasol , iar a luat-o razna sv :|

Cand ajung acasa va explic in game ;)

Buna dimineata!

ANUNT IMPORTANT: Azi ora 17:50 toata lumea sa fie in HQ, cine nu este prezent va fi sanctionat cu un FW (By Kinnnder).

yvNEc.pngOnoarea ? Tataglia insemana onoare?Vati facut de ras dar in special stimatul vostru leader {F4L}Carter tot serveru a vazut cine sunteti La multi ani cuneo

Claaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar din cauza lui Asqwe eu si cu levyy riscam sa fim demisi . GG asqwe , dece dai din casa sau dece nu astepti sa se duca ce scriem noi pe /f si dupa sa faci ss? sau sa tai?:@ .

# In fine ..

Baieti imi e rusine de ce s-a ajuns...

Noi ne-am "dezonorat" singuri prin reactiile avute la /attackul Familiei Tattaglia asupra teritoriilor noastre.

Asqwe, ar trebuii sa-ti fie rusine ca ai divulgat lucruri din interiorul familiei, mai ales din chatul factiunii.

Ne vedem ingame si sa incercam sa restabilim ceea ce Tattaglia a distrus.

Cya.

@Stinky @CrackSwoka bai baieti inteleg ca sunteti suparati pe mine ca din cauza mea o sa luati FW si alte lucruri.Am inteles de atunci ca am gresit si vam zis si in game ca o sa va platesc eu Fw clear deoarece am gresit ati luat fw pe nedrept si corect este sa vil platesc eu pentru ca din cauza mea lati luat.Dar nu e frumos ceea ce faceti toti membri cuneo care marea majoritate aveti max 2 3 sapt in mafie.Sa ma acuzati de tot felul de chesti neadevarate.Inteleg ca am gresit si o sa fiu sanctionat destul de grav pentru asta dar nu imi sariti in cap cu tot felul de acuze deoarece eu am facut ceva pentru mafia asta in 6 luni de zile cat am stat aici zic eu..si sper din tot sufletu sa reusiti si voi sa faceti si sa stati macar cat am stat eu in Cuneo.Pentru mine cuneo a insemnat si insemana cea mai buna mafie indiferent de cati suntem la waruri/sedinte/acctivitati si asta sa vazut in nenumaratele waruri cand am batut noi find foarte putini iar adversari mult mai multi ca noi.

In fine ne mai auzim in game...

Imi cer scuze in fata celor care am gresit sper sa nu imi purtati pica

Edited by Asqwe

Reamintesc:

---Pe data de 03.01.2013(joi) la ora 19:00 se va tine sedinta grupului de mechanici.

---La aceasta sedinta voi face lista membrilor si voi alege un subleader.

---Daca cineva nu poate ajunge va rog sa-mi dati PM cu motivul.

---As dori sa fiti cat mai multi !

Bravo Cuneo, ne-am descurcat de minunte si am reusit si sa iau si primul meu best :X Acum insa nu stiu cum sa editez poza sa tai din ea doar chat`ul :)) Cine ma poate ajuta quote please :D

fa cu picasa3

E cretin, nu e bun de nimic. Si aporpo, cum pun poza la signature? sa se vada doar poza nu linkul... pe image nu merge zice ca nu accepta forum`ul extensia repsectiva .... quote

Welcome head.

Zarzare ce vrei tu sa faci poti face si cu paint...

Stiu, sterg cu guma pe langa, dar cum fac sa nu se vada toata poza, sa se vada doar partea aia, ca daca fac cum zici tu ramane o poza mare cu un scris mic si alb pe langa ...

WTF STII SA FACI UN SV DE MC SI NU STII SA TAI IN PAINT?:)) ai o chestie cu care tai poza in dreptunghi apoi copiezi partea aia intr-o fila noua si apoi miscorezi aia de desenezi cat e chenarul ala taiat

Edited by kiNNNder

Welcome head.

Zarzare ce vrei tu sa faci poti face si cu paint...

Stiu, sterg cu guma pe langa, dar cum fac sa nu se vada toata poza, sa se vada doar partea aia, ca daca fac cum zici tu ramane o poza mare cu un scris mic si alb pe langa ...