Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nai cu cine frate asta e asa se intampla cand ai admini in mafie....

Noi luam banuri la fiecare war pe abuziri dc sa nu recunoastem dar straci nu ia nimic de ce?pentru ca la noi nu e un admin care sa ii rezolve si pe ei cu ne rezolva pe noi balon/shocky

Eu iau ban pt ca ,,fac abuz de heal'' da stracci care o ard grav pe abuz gen eu stau cu combat pe cladire si ei tot intrau ieseau din restaurant....pacat ca nu se vedeau numele,,,,daca era cuneo in locul celor din stracci lua ban imediat niste baieti din stracci o ard grav pe *** dar nu se ia nicio masura caz dovedit :

Blackrp a stat 1 luna jumate in stracci si tot cuneo a tipat pe /report ca are aim nu a primit nimic a fost dat afara(3/3 warns)a intrat cuneo la primu war a primit ban pt joypad....

La fel si cu Celebrul/inegalabilul/invicibilul AIMEER cat timp sta in stracci nu o sa fie sanctionat oricate reporturi sar da.E atunci cand iese din stracci e clar...Imediat il prind cu aim dar in stracci niciodata nu il prind foarte ciudat prea multe coicidente .....

Alt bajat de bajat Indicator... omu e smeker de smeker boos a rup o vara intreaba joypad acu decand cu scrip pt joypad sa reprofilat pe Ceva mai creativ mai ingenios pe toti ii face din 4 gloante de Combat sau 3 gloante de combat te lasa low si dupa se plimba tinta la tec pe tn in 3 secunde esti mort....

Nu stiu dece Dracu ma agit ca orcum nici unul nu o sa primeasca nimic si pe langa cazurile evidente zise de mine mai sus mai sunt si alti utilizatori al acestui ,,sindrom''

Noi luam banuri la fiecare war pe abuziri dc sa nu recunoastem dar straci nu ia nimic de ce?pentru ca la noi nu e un admin care sa ii rezolve si pe ei cu ne rezolva pe noi balon/shocky

Eu iau ban pt ca ,,fac abuz de heal'' da stracci care o ard grav pe abuz gen eu stau cu combat pe cladire si ei tot intrau ieseau din restaurant....pacat ca nu se vedeau numele,,,,daca era cuneo in locul celor din stracci lua ban imediat niste baieti din stracci o ard grav pe *** dar nu se ia nicio masura caz dovedit :

Blackrp a stat 1 luna jumate in stracci si tot cuneo a tipat pe /report ca are aim nu a primit nimic a fost dat afara(3/3 warns)a intrat cuneo la primu war a primit ban pt joypad....

La fel si cu Celebrul/inegalabilul/invicibilul AIMEER cat timp sta in stracci nu o sa fie sanctionat oricate reporturi sar da.E atunci cand iese din stracci e clar...Imediat il prind cu aim dar in stracci niciodata nu il prind foarte ciudat prea multe coicidente .....

Alt bajat de bajat Indicator... omu e smeker de smeker boos a rup o vara intreaba joypad acu decand cu scrip pt joypad sa reprofilat pe Ceva mai creativ mai ingenios pe toti ii face din 4 gloante de Combat sau 3 gloante de combat te lasa low si dupa se plimba tinta la tec pe tn in 3 secunde esti mort....

Nu stiu dece Dracu ma agit ca orcum nici unul nu o sa primeasca nimic si pe langa cazurile evidente zise de mine mai sus mai sunt si alti utilizatori al acestui ,,sindrom''

Ai mare dreptate, e off serverul si la voi? Oricum... treci peste chestiile astea ca trec si nu se mai intorc, decat sa faci o demisie sau ceva mai bine nu fa nimic ca apoi vei regreta mai tarziu, eu cred ca ma culc daca nu se da on in 10 min. Noapte buna all!

Stai ma calm, nu moare nimeni, odata si odata se va face dreptate :)

Grea e viata si pustie cand te c**i si n-ai hartie ;)

Da Asqwe, ai dreptate !

JammyCool pentru ca le-a tinut elicopterul 5 minute a luat ban. Ei pentru ca ne-au tinut heli-ul nostru sus saptamana trecuta 30 minute(Kelton stie) nu au primit nimic si era si un admin sus pentru ca i se vedea skinul. Insa nu, de ce sa nu ia prostii nostrii ban si sa nu ia ai lor ??? Cum se face ca aproape la fiecare war cel putin un membru Cuneo ia ban?

Cum a spus si Zarzare, speram ca odata si odata sa se faca dreptate. Toti adminii astia care gresesc si avantajaza mafia lor sa fie sanctionati, dupa mine le-as da ban permanent desi iese din politica de banare a jucatorilor.

Mi-am stricat tot cheful si pofta de SA:MP. Mai bine numai dam war-uri sa stim ca suntem cu totii ok si ca nu se mai abuzeaza fata de noi.

EDIT: Era sa uit. Noapte buna !

Edited by CreS

Vedeti ce spuneti acolo.

Voi sunteti sanctionati corect,si ati vazut clar in filmuletele care leau facut.

Unii dintre voi nu stiti bine regurile ( la war in general )

Da asqwe ..daca tea mancat in c*r sa omori un ,,dusman,, apoi sa fugi in HQ sa iei /heal este un abuz fata ce altii.

Si da..asa este cand sunt admini intr-o mafie, sunt mai ,,rasfatati,,

Eh..trec si vremurile astea..se vor schimba lucrurile pe aici in timp,mai ales dupa ce termina shlomy bac-ul

PS: Rayze cate cereri de demisie mai faci? Si cate mai retragi? :))

Nici mie nu-mi merge sa bag parola, cum aflu care-i parola mea? Ca vad ca alti playeri sunt on pe server...

Dai pe RPG1=>pass recovery si acolo bagi Id contr si emailu pe care e facut contul si o sa iti dea un mail

DAr avem de asteptat dupa mailul ala la cati au dat pass recovery :))))

Si eu am o problema cu adresa de e-mail pe care primeam date de la sa-mp.De la un timp de vreme nu imi mai merge acel id am facut altul dar datele pe sa-mp se trimit pe acel e-mail sper sa rezolv repede..

Si eu am o problema cu adresa de e-mail pe care primeam date de la sa-mp.De la un timp de vreme nu imi mai merge acel id am facut altul dar datele pe sa-mp se trimit pe acel e-mail sper sa rezolv repede..

Mda sper sa iti rezolvi problema si pana la urma sa rezolvam toti cu parolele .... eu am dat recovery de cam 20 minute si deocamdata nimic dar astept :)))

Cred ca pana maine dimineatza imi vine mailu ala

Atentie nu va speriati!

Va spun este foarte simplu!

Pasul 1: Dati pe forum RPG 1 la passowrd recovery si puneti nick de pe samp si adresa de email pe care ati puso la inceput cand ati facut cont-ul.

Pasul 2: Va duceti la adresa de email si dati click acolo la mesaje unde primiti mesaje si uitativa la ,,spam,,

Atentie nu merge din prima! Deoarece multi solicita acest ,,robot,, care va da rr la parole. Deci incercati si maine sau peste cateva minute. 15-30 minute.

Pasul 3. Uitativa ce scrie acolo si scrieti noua parola noua.

ATENTIE! scrieti acel link sus pe google. va da un link acolo....in mesaj-ul trimis.

Daca stiti cat de cat cum se foloseste messenger-ul ..va fi usor.

Bafta.

Ies si eu Noapte Buna sper sa se rezolve pana maine...si sa imi pot schimba e-mailu.

Bafta la scoala...

EDIT:Am reusit sa schimb e-mail acum astept acel mesaj

Edited by Rekill

Neata Cuneo.

Mda au inceput stracci sa ia si LV au ajuns ca si Corleone o mafie de abuzeri.Noi luam ban la cel ma mic abuz iar ei ca au luat jumate de mafie heal in timp ce se tragea de pe cladire nu au primit nimic, imi place dreptatea asta.

Edited by BuAzZz

Voua va merge parola de la conturi? =))) :|

S-au trebuie sa primesc vreun " magic e-mail " ? :))

Din motive de securitate toate parolele celor care aveau E-mail setat au fost regenerate. Pentru a le afla va rugam sa folositi Password Recovery: http://b-zone.ro/rpg...rd-recovery.php .

Dupa ce reusiti sa va recuperati parola, folositi una noua, diferita de toate cele utilizate pana acum. Nu folositi aceeasi parola ca la contul de messenger/skype/etc sau alte servere(inclusiv rpg2). Conturile de pe forum nu au fost afectate.

Pana acum nu au fost cazuri de conturi sparte si nici nu vor fi pentru ca am intervenit la timp. Masurile de schimbare parole sunt preventive pentru a evita un dezastru. Nu au fost pierderi de date/bani/masini/case/etc.

Cei care nu au mai jucat de foarte mult timp si nu au Email setat sau cei care au email setat aiurea trebuie sa contactati un membru RPG Team printr-un mesaj privat pe forum trimis de pe contul dumneavoastra (se cer dovezi, gen aplicatii la factiuni facute e pe contul de forum) pentru a va seta Email si a va activa contul.

Va multumim de intelegere!