Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La revedere baieti acesta cred ca va fi ultimul meu post aici m-am gandit foarte bine la ce mi-a spus Kinnnder dar nu pot...daca nu pot veni la war-uri cand este distractia cea mai mare atunci la ce m-ai stau? In restul timpului stau degeaba....cred ca am destul timp pentru o factiune pasnica sau departament....Imi pare rau ca plec, aici am petrecut cele mai frumoase momente de pe server alaturi de voi. BvAsaSin sper ca ai inteles ceva din ce ti-am spus :|... Daca am dezamagit/suparat pe cineva in timpul petrecut aici imi cer scuze.

O sa ma intorc atunci cand o sa am timp de war-uri....Bafta sa ajungeti cat mai sus. :(

MY favorite family.

O melodie pentru tine :)) Chiar ti se potriveste perfect.

O melodie pentru tine :)) Chiar ti se potriveste perfect.

Merge, daca tu zici ca va fi bine :)) .Se pare ca nu o sa m-ai plec....AsaSin esti cel mai nab din cati cunosc.... ;).

La revedere baieti acesta cred ca va fi ultimul meu post aici m-am gandit foarte bine la ce mi-a spus Kinnnder dar nu pot...daca nu pot veni la war-uri cand este distractia cea mai mare atunci la ce m-ai stau? In restul timpului stau degeaba....cred ca am destul timp pentru o factiune pasnica sau departament....Imi pare rau ca plec, aici am petrecut cele mai frumoase momente de pe server alaturi de voi. BvAsaSin sper ca ai inteles ceva din ce ti-am spus :|... Daca am dezamagit/suparat pe cineva in timpul petrecut aici imi cer scuze.

O sa ma intorc atunci cand o sa am timp de war-uri....Bafta sa ajungeti cat mai sus. :(

MY favorite family.

Pacat, era nevoie de tine, te asteptam inapoi.

ANUNT IMPORTANT!!!!!

Azi 01.05.2013 Vineri 03.05.2013 si Luni 06.05.2013 NU VOM DA /ATTACK!!!

Cine incalca aceasta regula o sa fie sanctionat DRASTIC.

Mai mare nu puteai sa scri?

Ca eu nu prea vad, e cam mic scrisul.