Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu e chiar asa ,,proasta''acea regula adica nimenui nu-i convine ca intr-o mafie sa fie 30 de rank 4+ si intr-o mafie doar 2....

Asa e urat ca nu toti pot primu acum rank 4 , dar cine e rank 4 trebuie sa demonstreze ca e activ si serios pentru a pastra functia primita...

Daca ar fi intr-o mafie 30 rank 4+ inseamna ca liderul si subliderul si-au facut treaba, au facut in asa fel sa tina membri buni alaturi de factiune cat mai mult, cum este la noi...cand au fost 19 sau 20 rank 4 + in Stracci(GSB) si dominau tot LS si LV nu se descoperise regula...dar este bine si cu 10 rank 4...pana la urma inca nu ma priveste pe mine...

Daca ar fi intr-o mafie 30 rank 4+ inseamna ca liderul si subliderul si-au facut treaba, au facut in asa fel sa tina membri buni alaturi de factiune cat mai mult, cum este la noi...cand au fost 19 sau 20 rank 4 + in Stracci(GSB) si dominau tot LS si LV nu se descoperise regula...dar este bine si cu 10 rank 4...pana la urma inca nu ma priveste pe mine...

Ai dreptate dar trebuie sa fie un echilibru intre mafii...rank 4 i-ti confera multe avantaje(poti da attack-in cazul nostru nu se pune asta,teste,tec/combat).Asa cand toti au un anumit numar de membri pe rank (unii mai multi altii mai putini) e mai echilibrat warul.

Oricum noi sa fim sanatosi ca restul vin de la sine :))

Asa e cand dominau Stracci tot nu se auzise de asa ceva.Dar acum ....

Oricum noi sa fim sanatosi ca restul vin de la sine :))

:) mare dreptate...inca 2 zile de war si facem LS gri :-@bine ai revenit nab BvAsaSin sper sa-ti pice iarasi netul =))

Asa e cand dominau Stracci tot nu se auzise de asa ceva.Dar acum .... Asta e merge si asa

In sfarsit au ajuns astia cu netu la mine:X

Ce faceti?

:) mare dreptate...inca 2 zile de war si facem LS gri :-@bine ai revenit nab BvAsaSin sper sa-ti pice iarasi netul =))

:@Ba nabule care esti, daca mai pica netul sa fi sigur ca o sa ramai si tu fara net,

Am sa vin special la tine si am sa iti tai cablul.

:@Ba nabule care esti, daca mai pica netul sa fi sigur ca o sa ramai si tu fara net,

Am sa vin special la tine si am sa iti tai cablul.

Nu, nu se mai poate cu tine...pentru asta te spun la Kelton...amenintari :|a da si inca ceva 2-0 pentru Petrolul :D/

Salutare baieti, pentru cei care nu ati vazut s-a facut un update genial care mi-a facut seara :X

* v5.3.4* (10.07.2013)

- A fost scos numarul minim de ore necesare pentru a da /quitjob.

- Sistemul de wanted a fost rescris pentru a fi optimizat.

- Comanda /arrest s-a modificat. Acum este doar /arrest <Name/Playerid>, restul parametrilor fiind setati din script in functie de wantedul fiecaruia.

- Banii de la call se vor lua la hangup nu dupa 30 secunde.

- Un lawyer poate oficia si divorturi. In cazul in care doriti sa va despartiti de sot/sotie iar acesta nu doreste sa accepte puteti apela la un lawyer.

- Cand furi un vehicul, celui caruia i-ai furat vehiculul ii va aparea un text si va avea 60 secunde sa foloseasca /call 112 pentru a te denunta la politie.

- Cand omori un jucator, lui ii va aparea un text si va avea 60 secunde sa foloseasca /call 112 pentru a te denunta la politie.

- Cand primeste /refill sau /repair va aparea un mesaj tutoror celor din jur.

- La comanda /refill apare acum si cat fuel vei primi inainte sa accepti oferta.

- A fost adaugata posibilitatea de a vinde materialele altor jucatori. Folositi comanda /sellmaterials.

- La comanda /id a fost adaugat in paranteza un text in caz ca jucatorul este pe /sleep.

- A fost adaugat la /stats statusul pentru muted. O sa va apara daca aveti mute sau nu si cate secunde.

- A fost reparat textul de la /fill din canistra.

- Majoritatea bugurilor raportate in ultima perioada au fost rezolvate.

Rekil lasa ma se mai intampla fata glumeste :)) sau poate nu 8->

Poi a venit un cop la Hq sa-l ia pe Skyntei si eu am tras in masina...Anca repede ca vrea si ea, eu am fugit ea a primit wanted :))

Edited by Rekill