Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asa e rekill.Turf-urile vin si pleaca.Asta e.

Chiar daca o sa pierdem tot nu e problema...nimeni nu a facut o mafie in 2 zile 1 saptamana, cu timpul o sa revenim.

Ma bag la somn ne auzim!

Chiar daca o sa pierdem tot nu e problema...nimeni nu a facut o mafie in 2 zile 1 saptamana, cu timpul o sa revenim.

Ma bag la somn ne auzim!

Ai dreptate e greu sa o iei de la 0 dar nu e o problema ne revenim noi...

Ai dreptate e greu sa o iei de la 0 dar nu e o problema ne revenim noi...

E greu ca au plecat membrii buni. Ne vom reveni dupa ce vom avea o organizare buna si destui membrii sa putem accepta un war.

Salut am revenit de afara.ce faceti?

ATENTIE!!!

De azi inainte eu si cu Rekill vom face evidenta la war.

Aveti timp sa postati ss-urile de azi pana maine la ora 13:00.

Cine nu face asta va primi un FW

Edited by BvAsaSin

Daca pierdem teritorii asta nu inseamnaca ca nu e o organizare buna, ci pur si simplu Coza nici 24 de ore nu are de cand a dobandit functia si trebuie sa preia tot ce facea kiNNNder pana acum, asa ca nu mai plecati spunand ca nu este o buna organizare si continuati sa ,, va puneti viata in joc" in continuare pentru Vietnamese Boys.

Daca pierdem teritorii asta nu inseamnaca ca nu e o organizare buna, ci pur si simplu Coza nici 24 de ore nu are de cand a dobandit functia si trebuie sa preia tot ce facea kiNNNder pana acum, asa ca nu mai plecati spunand ca nu este o buna organizare si continuati sa ,, va puneti viata in joc" in continuare pentru Vietnamese Boys.

Tu n-ai vazut cati faceau pe RAMBO? Nu am zis de Coza ca nu ne organizeaza bine, ci ca noi nu ne organizam bine.

Aveti timp pana maine sa postati evidenta war, daca ati avut scoruri mici si va este rusine sa postati mai bine ati posta pentru a nu primi fw sper ca data viitoare sa nu mai existe rambo.

Noapte buna vietnamezi am iesit si eu.

Ba vulture cum sa te scap ma 1 vs 15:))

Imposibil dar am reusit, si tu nu esti in stare sa bubui o masina de cop sa ma salvezi:))

Nabule

Noapte buna vietnamezi am iesit si eu.

Ba vulture cum sa te scap ma 1 vs 15:))

Imposibil dar am reusit, si tu nu esti in stare sa bubui o masina de cop sa ma salvezi:))

Nabule

Da Ms esti un dulce =))) Ce vrei ba daca ala alerga ca turbatu nu am avut timp sa ma dau jos sa si trag ... NB Babuletz :))