Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata baieti vad ca suntem 31 acum inca 9 si suntem 40 :D

Gata Coza nu mai fac spam doar 2-3 posturi pe zi :o3

Sper . E spre binele vostru . Daca nu intelegeti voi fi nevoit sa va sanctionez in game .

Si inca ceva . Aici scrieti lucruri importante si fraze cat mai lungi .

Sa nu vad posturi de genul :,, sal , ce faceti ? "

Uite un nou spamer...dublu post :)), am mai facut ceva frumos cat timp am stat in Vietnamese 1000 post :D dintre care 360 in acest topic, ma bag la somn (:| ne auzim cand ma trezesc ajunge Coza sau mai scriu? o:-)

Cine se pricepe la moduri imi poate da si mie modurile cerute la sectiunea Monds/Packs de la Vietnamese Boys? Multumesc!

Salut! Ce mai faceti? :D

Nu mai fa dublu post . La a doua abatere te voi sanctiona in game .

Din cauza lui Topic Closed .

Buna ziua Vietnamese Boys acesta este ultimul post in acest topic. Va urez succes in cucerirea Ls si LV.O sa-mi fie dor de voi si de clipele petrecute impreuna, succes incaodata si sa nu uitati de Tigru. :*

Buna ziua Vietnamese Boys acesta este ultimul post in acest topic. Va urez succes in cucerirea Ls si LV.O sa-mi fie dor de voi si de clipele petrecute impreuna, succes incaodata si sa nu uitati de Tigru. :*

Bafta, pacat ca nu am apucat sa te cunosc mai bine ..

Nu merge siteul.

Mie imi merge .

Raman uimit cand vad pe uni cum isi petrec timpul pe sa-mp si strica munca altora...daca ai cei 7 ani de acasa nu cred ca te apuci sa injuri colegi pe /f sau liderul, pur si simplu imi pare rau ca te-am cunoscut sper sa nu am ocazia sa te mai revad Hassan sau cum te cheama. Bafta Tiger super baiat poate o sa ne intalnim si in alte factiuni succes in SFPD :)iti respect decizia si eu am plecat in LSPD cand aveam rank 4....