Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Tu ti-ai facut-o cu mana ta, erai in conferinta pe skype si ai vrut sa te lauzi cu scorul tau, si uite ce s-a intamplat, unde s-a ajuns. Eu iti multumesc pentru ca m-ai ales sublider, te-ai dovedit a fi un prieten adevarat. Mai vorbim in real life. :*

Ba nu te suport dar acum chiar sunt curios de ce spui, cine a facut asta?

Bravo huntere.

Bafta la baieti si fete...eu unul mi-am terminat treaba aici am stat 7 luni din care doar 3 saptamani cand am dominat si noi in rest numai infrangeri si umilinte....bafta Hunter sper sa ridici mafia cu toate ca nu va fi usor, dar cu timpul cu siguranta vei reusi ceva. Ultimul meu post aici pentru o perioada mai lunga, sau poate chiar ultimul....inca odata bafta ne vedem la war-uri.

Multumesc tuturor pentru urari, imi pare rau ca nu puteti ramane toti cum am fost dar asta e, intotdeauna se intampla asa.

Cei care o sa ramaneti alaturi de mine o sa vedeti cate pot face pentru acest gang.

Edited by H U N T E R

Multumesc tuturor pentru urari, imi pare rau ca nu puteti ramane toti cum am fost dar asta e, intotdeauna se intampla asa.

Cei care o sa ramaneti alaturi de mine o sa vedeti cate pot face pentru acest gang.

Felicitari !

Salut, eu sunt noul vostru coleg, pentru unii vechiul coleg :D.

Cu siguranta vom avea LS-ul cu Hunter in frunte nu exista esec. VA PROMIT.

Dupa 9 luni de activitate in acest gang a venit si acest moment favorabil pentru unii, nefavorabil pentru altii. Urma o perioada buna, dar se pare ca neatentia si gelozia unor ,,prieteni" a facut in asa fel, incat sa se destrame tot ce am facut in aceste 3 luni. Nu va dati demisia pentru ca, cu siguranta va veni un lider pe placul vostru care care a crescut aici si sper sa faca o treaba buna alaturi de voi.

Nu regret ca am pierdut functia, nu regret ca nu am luat LS. Regret doar alegerea unor membri care nu ai nici o treaba cu factiunea.

Multumesc tuturor pentru ajutor si stati aici pentru ca se va forma o familie frumoasa, desigur daca va fi lider cel care cred eu ca merita. Cu parere de rau va spun ca in acest moment nici un rank 4+ din factiune nu cred ca ar lua lider. Motivele le stiti voi, nu vreau sa le postez aici.

Ma voi intoarce inapoi acasa peste 6 luni si sper sa va gasesc la fel de uniti.

Bafta in continuare!

REMEMBER VIETNAMESE BOYS

Ai luat LS-ul! :)

QN89RIg.png

Imi pare rau pentru tine, ai fost un membru foarte bun si un lider excelent. Dar viata merge inainte si stim toti asta. Felicitari pentru realizarile obtinute:*.

Felicitari Hunter chiar cred ca esti cea mai potrivita persoana pentru functia asta. Succes cu liderul!! >:D<<'>

Am plecat la culcare , nb .
Sa nu uitati sa aplicati in GSB , acolo e baza . Corect a spus ala care a spus "Din prieteni nu faci factiune'' .

Kinder ... <3

DooKid , daca te supar imi cer scuze , ma stii tu pe mine , Tu esti un lider bun .

Edited by S K Y N T E i

QN89RIg.png

Imi pare rau pentru tine, ai fost un membru foarte bun si un lider excelent. Dar viata merge inainte si stim toti asta. Felicitari pentru realizarile obtinute:*.

Felicitari Hunter chiar cred ca esti cea mai potrivita persoana pentru functia asta. Succes cu liderul!! >:D<<'>

Nu am cuvinte sa iti spun cat de mult iti multumesc, datorita tie am ajuns unde sunt acum, iti multimesc pentru sansa acordata de a intra in VTB si pentru tot ce ai facut, imi pare bine sa te revad dupa atata timp >:D<<'> :*

Nu o sa te dezamagesc, stii ce imi poate mintea.

QN89RIg.png

Din nou imi cer scuze ca postez in acest topic.

Imi pare rau Kinder ca s-a sfarsit asa, dar stii si tu cum e cand vrei prea multe. Cum am mai spus, neatentia si gelozia a dus la aceasta fapta. Trebuia sa vin asi acest moment dupa 9 luni de activitate in care am castigat foarte multi prieteni pe car nu ii voi uita nici o data. Daca nu am mai facut-o pana acum, dupa ce iau unban ma bag la vandut licente sau ma fac taximetrist :)).

Apropo Kinder vreau sa facem o reintalnire cu toti cei din Gold Team Vietnamese Boys.

Vietnamese Boys

Golden Team

o1vPWEm.png

In aceasta lista voi enumera membrii care au ajutat la ridicarea acestui gang si care au ramas si la bine si la greu, care au reusit sa duca aceasta mafie foarte sus. Cu o istorie bogata ( Prima mafie care a reusit sa cucereasca un oras intreg [F4L]Bestial lider si primul gang care a reusit sa cucereasca orasul Los Santos kiNNNder. lider) va puteti mandrii ca faceti parte din aceasta lista.

kiNNNder.

Asqwe

Picone

Raduku.([sQ]Raducu)

Coza

Griffyn

[GMS]Gutmaster

BvAsasin

JustThink

vulturik

PvP.

Levyy

Skyntei

[CBN]Ybu

M.Ionut

.Anca.

Euforiyia

Jackson.

Anndi

Sheennn

Daniel.C

Sdom.

[69]Capricio.

Creepy

Truda

Chedli

Return

[mR].HunTeR

[OC]Shlomy

Zarzare

Colonelu.

Louie.

Delicios

[AIM]Beowulf

Aux

Clod

[AIM]Terror

xXxRoacherulxXx

Rekill

[Aim]Yaphets

Azur

Bl4ckTig3r

Respectatii pentru ca acestia au adus gloria acestui gang, l-a facut cunoscut . Experienta, bunul simt si profesionalismul membrilor ei au adus respecul acestei mafii . O mafie ce nu are limite , o mafie care poate descreste incat sa aduca antipatia celorlati si o mafie care in momentele bune poate aduna toata gloria si stima unui oras ca Los Santos.

REMEMBERS [F4L]kiNNNder

Edited by SQ Coza

Din nou imi cer scuze ca postez in acest topic.

Imi pare rau Kinder ca s-a sfarsit asa, dar stii si tu cum e cand vrei prea multe. Cum am mai spus, neatentia si gelozia a dus la aceasta fapta. Trebuia sa vin asi acest moment dupa 9 luni de activitate in care am castigat foarte multi prieteni pe car nu ii voi uita nici o data. Daca nu am mai facut-o pana acum, dupa ce iau unban ma bag la vandut licente sau ma fac taximetrist :)).

Apropo Kinder vreau sa facem o reintalnire cu toti cei din Gold Team Vietnamese Boys.

Vietnamese Boys

Golden Team

o1vPWEm.png

In aceasta lista voi enumera membrii care au ajutat la ridicarea acestui gang si care au ramas si la bine si la greu, care au reusit sa duca aceasta mafie foarte sus. Cu o istorie bogata ( Prima mafie care a reusit sa cucereasca un oras intreg [F4L]Bestial lider si primul gang care a reusit sa cucereasca orasul Los Santos kiNNNder. lider) va puteti mandrii ca faceti parte din aceasta lista.

kiNNNder.

Asqwe

Picone

Raduku.([sQ]Raducu)

Coza

Griffyn

[GMS]Gutmaster

BvAsasin

JustThink

vulturik

PvP.

Levyy

Skyntei

[CBN]Ybu

M.Ionut

.Anca.

Euforiyia

Jackson.

Anndi

Sheennn

Daniel.C

Sdom.

[69]Capricio.

Creepy

Truda

Chedli

Return

[mR].HunTeR

[OC]Shlomy

Zarzare

Colonelu.

Louie.

Delicios

[AIM]Beowulf

Aux

Clod

[AIM]Terror

xXxRoacherulxXx

Rekill

[Aim]Yaphets

Azur

Bl4ckTig3r

Respectatii pentru ca acestia au adus gloria acestui gang, l-a facut cunoscut . Experienta, bunul simt si profesionalismul membrilor ei au adus respecul acestei mafii . O mafie ce nu are limite , o mafie care poate descreste incat sa aduca antipatia celorlati si o mafie care in momentele bune poate aduna toata gloria si stima unui oras ca Los Santos.

REMEMBERS [F4L]kiNNNder

dupa ce vei lua unban sper sa revi din nou in familie...numai bn si succes in continuare

Remember the name President [sQ]Coza.Ne pare rau.

Edited by marcel96

@, acum ca a plecat Coza, sa vad cine o sa te mai favorizeze, si cine o sa-ti ma tina scaunul cand faci misto de altii. Si-a facut-o cu mana lui, da tu o poza cu wallhack intr-o conferinta de 20 de persoane, si dupa aia zi-le "Ba stergeti poza aia", normal ca nu a sters-o nimeni, sa fim seriosi. Acum, sper ca vei fi sanctionat la fiecare greseala ;)

Neata, Hunter felicitari, eu raman, sper sa facem ceva bun aici!

@, acum ca a plecat Coza, sa vad cine o sa te mai favorizeze, si cine o sa-ti ma tina scaunul cand faci misto de altii. Si-a facut-o cu mana lui, da tu o poza cu wallhack intr-o conferinta de 20 de persoane, si dupa aia zi-le "Ba stergeti poza aia", normal ca nu a sters-o nimeni, sa fim seriosi. Acum, sper ca vei fi sanctionat la fiecare greseala ;)

Neata, Hunter felicitari, eu raman, sper sa facem ceva bun aici!

In locul tau mi-ar fi rusine sa raman ca un sclav intr-o factiune in care nu am realizat nimic si in care majoritatea nu ma doresc. Incerci sa faci ceva, dar nu vei putea sa faci ceea ce au facut cei din Gold Team pentru ca NU AI NICI O TREABA CU ACEST GANG. Imi pare rau pentru aceste cuvinte, dar asta e adevarul. La inceput faceai tot ca sa iti dau aceasta functie si acum ....... ai trecut la urmatorul, adica la HUNTER. Dar asta e scopul tau. Cel mai mult imi pare rau ca am aduc un strain in factiune, daca puneam un prieten virtual care era in acel moment in factiune, cu siguranta faceam mai multe. Prietenii reali nu vor sa dea FVR, nu vor sa dea attack, nu organizeaza la war, nu face antrenaemnte, la sedinta sta in jail pentru ca face DM pe truck si nu a dat o sanctiune in 3 luni.

Edited by SQ Coza

@, Am facut tot posibilul, ti-am dat o gramada de poze, si stii bine cu cine, si nu ai vrut sa-i sanctionezi, si la urma m-am lasat pagubas. NICI UN LIDER NU-SI LASA MEMBRII SA-SI BATA JOC DE SUBLIDER. Ai ceva sa-mi zici, imi zici in fata, in viata reala. Nu vreau sa fac ce au facut cei din gold team, pentru ca asta necesita timp, si eu nu mor pe sa:mp;). Mai ai ceva de zis, nu o scrie ca o fata, si zii in cuvinte in viata reala, ca de "toti suntem smecheri in fata pc-ului". Si ca sa fie pentru tine, raman la rank 4, cam pentru ce rank imi e perioada.

Edited by J o s e p h

@, Am facut tot posibilul, ti-am dat o gramada de poze, si stii bine cu cine, si nu ai vrut sa-i sanctionezi, si la urma m-am lasat pagubas. NICI UN LIDER NU-SI LASA MEMBRII SA-SI BATA JOC DE SUBLIDER. Ai ceva sa-mi zici, imi zici in fata, in viata reala. Nu vreau sa fac ce au facut cei din gold team, pentru ca asta necesita timp, si eu nu mor pe sa:mp;). Mai ai ceva de zis, nu o scrie ca o fata, si zii in cuvinte in viata reala, ca de "toti suntem smecheri in fata pc-ului". Si ca sa fie pentru tine, raman la rank 4, cam pentru ce rank imi e perioada.

In momentul in care a luat lider erau aproximativ 15 posibilitati pentru sublider. Daca tu nu voiai sa ai realizari aici mai bine lasai pe unul din cei 15 si probabil si acum VTB era sus, acolo unde ii este locul. Te cunosc bine, suntem prieteni dar nu iti mai bate joc de mafie. E foarte usor sa fi lider iti garantez pentru un FW trebuie sa verifici in 3 locuri diferite.. sa nu mai zic pentru rank up... Daca vrei binele mafiei dedica-te sau, daca nu vrei sa mori in joc asa cum ai zis lasa-te. :)

// Rekill noi am dominat 3 saptamani dar NU a luat nimeni ban pentru hack-uri de la noi ca simpaticii din verdant la care chiar si liderii au luat. Cum spune si motto-ul "Better die with HONOR than live with shame"

Neata baieti, acum m-am trezit si eu ca m-am pus la 5 in pat :))

Sper ca toata lumea sa fie on la sedinta.

In momentul in care a luat lider erau aproximativ 15 posibilitati pentru sublider. Daca tu nu voiai sa ai realizari aici mai bine lasai pe unul din cei 15 si probabil si acum VTB era sus, acolo unde ii este locul. Te cunosc bine, suntem prieteni dar nu iti mai bate joc de mafie. E foarte usor sa fi lider iti garantez pentru un FW trebuie sa verifici in 3 locuri diferite.. sa nu mai zic pentru rank up... Daca vrei binele mafiei dedica-te sau, daca nu vrei sa mori in joc asa cum ai zis lasa-te. :)

// Rekill noi am dominat 3 saptamani dar NU a luat nimeni ban pentru hack-uri de la noi ca simpaticii din verdant la care chiar si liderii au luat. Cum spune si motto-ul "Better die with HONOR than live with shame"

True story.

Atata timp cat sunteti pe lista legendelor aveti voie sa postati aici dar fara jigniri, spam si certuri.

LOOL CE GRAS ESTI,nu mai bagi lumea in seama? :((