Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, observ ca am mai primit un FW, si nu stiu pentru ce, prezent am fost la toate warurile, de ajutat am ajutat cat am putut, cat am jucat eu pe cont am facut doar +, la sanctiuni nu vad sa ma fi trecut cu motviul FW-ului, la raporteaza un membru nu vad sa am, nu stiu, fratilor, lumea mai si munceste sa se intretina singur, nu doar pe banii parintilor, incercati sa nu intrati in adancul jocului, incercat isa jucati doar de la suprafata, ca viata-i trecatoare si sampul e molipsitor, va doresc la toti sanatate si fericire in viata, ca-i pe primul loc, in rest cam atat, bafta si toate cele bune !

@, Da, pentru ca nu am fost eu pe cont, eu eram la munca atunci, am stat mai mult pe santier, si am zis sa ajut, am rugat un prieten sa intre, dar cum am mai spus, daca esti prea bun, lumea ti se urca-n cap, puteai sa treci cu vederea, desi s-a castigat warul respectiv, doar stii prea bine, cand joc eu, fac doar scoruri bune, in fine, bafta si succes cu liderul !

$@L, bine v-am gasit fanii mei de oriunde peste tot. Poate multi va intrebati ce caut eu aici, pentru ca v-am fost rival atata timp (cel mai loial familiei STRACCI) :),

Ei bine, vremurile si conducerile mafiilor se schimba, iar acum am simtit ca e timpul pentru o "revolutie"/razbunare.

O sa ne intelegem, deja s-a facut o adunatura mare aici :))) vom vedea ce va iesi, acum NOAPTE BUNA :*

Edited by CrankY BOMBARDIERU

Ba, acum am ajuns si eu acasa, eu cred ca ar trebui sa ne abtinem de la comentarii. Nu uitati ce s-a intamplat lunea trecuta.

Eu ma bazez pe urmatorul principiu si consider ca este unul de urmat: "Nu e bine sa fii prea increzut pentru ca atunci vei avea cel mai mult de pierdut. E mai bine sa iti vezi de treaba si sa fii silentios pentru ca atunci vei avea cel mai mult de castigat".

Neatza, ma bag la LoL :)

Salut, boys! Acum am venit de la cumparaturi si diseara se anunta petrecere, nu stiu daca intru in joc. Mai sunt 3 saptamani, iar eu ma gandesc numai la nenorocita aia de vacanta de vara. :D

Sa aveti o sambata perfecta!

AM FLOW REMARCAT, SUNT REMARCAT.

MAGICA STEAUA CU RECLAMA DE LA CHIPSURI NU A JUCAT TIKI TAKA MULT ASTEPTATA, SHIT HAPPENS.

ma duc la lol, salmspa.

Trebuie sa te apuci de cantat ma , nu sa joci sa-mp :))))

Hai salut la restu :)

Baieti,eu doar ce m-am trezit,ne vedem in game!

Vietnamese Boys e forta,nu uitati!!!

daca nu scriai cu rosu si cu size e 1242134123 nu vedeam, crede-ma

SALLASIOFUAWEIFAUWERKOOIFUAWO

SALOOOOOTHHHHHHHHHHH BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AVEM DISCUTIIIIIIIIIIII LET THE SPAM BEGGIN VA IUBESC PE TOTI SA MOARA MIA

Neata. Acum 20 min am ajuns acasa. Am fost plecat la țară.

Din ce in ce mai multe inactivitati. Fratilor, am venit aici sa facem treaba, nu sa va bagati voi inactivitati peste inactivitati si invoiri peste invoiri.

lasand asta la o parte, ma bag sa ma uit la meci. Hai ATM :X

Nu voi intra azi, n-am gta

• Buna dimineata, baieti! Nu de mult, m-am trezit. Am de facut un proiect la romana despre comunism, asa ca ma pun pe treaba.

Viatza mea, anded, cand intri, suna-ma ca sa-mi faci GTA-u ca l-am bagat de 3 ori pana acu :)).

Pe final, va las sa ascultati o melodie