Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ok nu e problema boss le zic eu diseara la war cand intru.Insanatosire gravnica!

Grabnica* =))))) Ce conteaza o litera dintr-un cuvant :)) Gravnic si Grabnic sunt Paronime.

Salut VTB! Ce mai faceti?

Stiti vorba aia "Dupa rau, vine si-un bine". Nu fiti tristi, dupa parerea mea am dat cam tot cat am putut avand in vedere ca suntem 29 in mafie. Daca eram si noi 40 ca si GSB-ul aveam pretentii, dar asa ma multumeam si cu un war castigat, dar nici rezultatele astea nu sunt foarte proaste. O sa ne revenim noi cand ne facem 35+ membrii.

Noapte buna VTB.

Ceva sa va inveseleasca: 10950225_634418546704747_688090769_n.jpg

Edited by GuncH FMA

Stiti vorba aia "Dupa rau, vine si-un bine". Nu fiti tristi, dupa parerea mea am dat cam tot cat am putut avand in vedere ca suntem 29 in mafie. Daca eram si noi 40 ca si GSB-ul aveam pretentii, dar asa ma multumeam si cu un war castigat, dar nici rezultatele astea nu sunt foarte proaste. O sa ne revenim noi cand ne facem 35+ membrii.

Noapte buna VTB.

Ceva sa va inveseleasca: 10950225_634418546704747_688090769_n.jpg

Ba macar taci si tu ca ne facem de toata rusinea la primul war cu verzii ei erau 26 noi eram 21,noi eram mai aproape de turf trebuia sa castigam.Iar la ultimul ce scuza sa mai avem cand e war pe HQ si din 21 nu vedei mai multi de 13-14 hai maxim 15 eu zic sa incepem sa citim regulamentul TTC ,in ritmul asta pasnici scrie pe noi,e doar vina noastra sa nu dam vina ca suntem putini ca au coduri s.a.m.d

Evidenta war a fost postata, 4 persoane sanctioante 2 cu FW, 1 cu AV si 1 cu amenda de 10k -> pt absenta la waruri.

DACA ati venit aici stiti ca macar 2 ore pe zi trebuie sa fiti activi, nu va cer mai mult...

V-am zis si in game daca vreti rezultate din 21 cati eram ON sa nu veniti maxim 15 pe turf si apoi sa aveti pretentii la victorii.

Oricum per total sunt destul de multumit mi s-a demonstrat ca se poate, pacat ca la influenta stam mai prost, pt ca suntem mai putini ca ei cu vreo 11.

Ba macar taci si tu ca ne facem de toata rusinea la primul war cu verzii ei erau 26 noi eram 21,noi eram mai aproape de turf trebuia sa castigam.Iar la ultimul ce scuza sa mai avem cand e war pe HQ si din 21 nu vedei mai multi de 13-14 hai maxim 15 eu zic sa incepem sa citim regulamentul TTC ,in ritmul asta pasnici scrie pe noi,e doar vina noastra sa nu dam vina ca suntem putini ca au coduri s.a.m.d

Pașnici nu sunteți dar aveți puțini membrii. De rușine nu vă faceți, dacă o mafie are puțini membrii nu înseamna că e pașnica sau se face de rușine. Mai bine să dați attack și să pierdeți decât să nu dați deloc ca și Verdant Family. Aștept report pe forum.

Pașnici nu sunteți dar aveți puțini membrii. De rușine nu vă faceți, dacă o mafie are puțini membrii nu înseamna că e pașnica sau se face de rușine. Mai bine să dați attack și să pierdeți decât să nu dați deloc ca și Verdant Family. Aștept report pe forum.

Exact asta vroiam sa le explic :)). Eu unul nu-ti dau report, ca nu meriti.

Mai sunt 2 zile de chin, mai doua. Felicitari pentru warul de pe Richman pe care am putut sa-l castigam.

Am să vă rog să citiți prima pagină a acestui topic pentru a vă aminti regulamentul.

Sunt câțiva care uită asta. Dacă problema persistă, primiți FW în joc și warn/suspend pe forum.

Update: * În topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

@, traducerile în engleză...? Cel puțin aici nu văd. Nu vreau să mă uit și pe dincolo spre binele tău, așa că ocupă-te de asta.

Edited by William

Mdaa m-am gandit si eu sa postez aici, felicitari pentru functie levelupz0r( si asi vrea sa-mi dau si eu cu parerea daca se poate:)) ). Ai facut o alegere buna cu sub-lideru pe care l-ai ales deoarece are o experienta in acest gang , felicitari si tie Tig3r sper sa faceti o treaba buna , succes tuturor membrilor si sa-i ajutati pe levelupz0r si tig3r !

Daca vreti da-ti report :) .

De astazi nu vreau sa mai vad discutii aiurea aici!

Daca aceste vor contiunua voi inchide Topicul!

SA VA REAMINTESC DE ASTA? NU MAI POSTATI AICI ORICE CHESTIE CE VA TRECE PRIN MINTE, PENTRU CA NU VREAU SA VA LUATI FW IN GAME SAU SUSPEND PE FORUM PT 1 POST AIUREA..... ( VA vreau binele ma ).
@@Ancutza ly, Multumesc Anca pentru sustinere :)>- si succes la facultate :D
IN ZIUA DE DUMINICA EU VOI FI PLECAT, MA BAZEZ PE MEMBRII DE RANK 4+ CA VOR DA ATTACK PE HQ SI PE RODEO.