Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Succes cu noua functie !

MULTUMESC TUTUROR PENTRU AJUTORUL ACORDA ! TOTI CEI CE AU RAMAS SUNT CU ADEVART O LEGANDA PENTRU ACEST GANG !

VA MULTUMESC PENTRU AJUTORUL ACORDAT TUTUROR !

TINEM LEGATURA !

#LsGri !

Felicitari, @ pentru sublider. Meritai aceasta functie.

Acesta este ultimul meu post aici. Imi pare rau ca trebuie sa ies asa...

O sa revin cat de curand posibil.

Bafta tuturor!

EDIT: SEF PE PAGINA!

Edited by SEF CuRcUbEu69 VIP VaLuArE

Multumesc tuturor pentru urari. Daca am luat LS-ul nu inseamna ca nu mai putem o data! Incercam sa se linisteasca toate lucrurile acestea cu Demisiile si apoi trecem iar la treaba, nu lasam GSB-ul sau VDT-ul sa ne-o ia in fata. Cei care vor sa doboram performanta lui tiger ca sublider la VTB ramaneti in mafie, intr-un fel sunt pus intr-o lumina proasta, deoarece am luat Ls-ul, Tiger a lasat liderul si acuma lumea spune ca daca am luat ls-ul gata! Nu mai putem nimic. Nu va inselati, curand o sa revenim, nu uitati cum Beyond a luat LS-ul cand mai avea 5-6 turfuri si era #LSGRI.

Mare dreptate... membri care au ramas in factiune si o sa ramana in continuare pot tine si HQ ca nu e chiar asa de greu sunt bajeti care dau mag1e.exe fara RENKO sau alte prostii...

Nu mai este VTB ce a fost acu 1 zi :) au iesit 10 si am sa ies si eu cat de curand pentru ca au plecat membri care imi sunt prieteni... si asa am luat LS-u deci treaba sa terminat :D de asta au si iesit toti membri si nu cred ca rezistam sa ne batem cu Green Street Bloods ca na sunt prea multi care dau 3/3 si inainte daca apuca sa iti dea un glont de deagle se rugau vreo 30 minute... chiar nu prea mai are rost sa intri in nici o Mafie ca in fiecare mafie sunt 5-6 codati 100% Verdant Family ii bati usor ca na TanTu Leader spune ca iti face post dar nu face nimic pentru ca si pe el il bate F5 si na nu vrea sa piarda Leaderu repede :)) am sa fac eu post la cativa care cred ca nu am filmat si ca am scris Post doar de dragul de a spune :))

Edited by neXt Shadow

BUN! INCEPEM SA FACEM SCHIMBARI!

JOI (05.03.2015) VREAU TOATA LUMEA PREZENTA IN HQ LA ORA 19:55!!!

CINE NU POATE VENI SA FACA CERERE DE INVOIRE! IMI REZERV DREPTUL DE A VA RESPINGE INVOIRILE CU UN MOTIV NEINTEMEIAT SAU UN MOTIV BANAL!

AVEM WARURI CU: VERDANT || LS - VERDANT FAMILY - VIETNAMESE BOYS

VERDANT | LS - VERDANT FAMILY - VIENAMESE BOYS

EAST BEACH LS - GREEN STREET BLOODS - VIETNAMESE BOYS

PIG PEN LS - GREEN STREET BLOODS - VIETNAMESE BOYS

EVIDENTA DE WARURI VA FII FACUTA MAINE! PREZENTA VREAU SA FIE MAXIMA. CINE NU VINE LA WARURI PRIMESTE FW

BONUS: DACA MAINE CASTIGAM VDT 1 LS DUMINICA VETI PRIMII UN BONUS

Edited by GuncH FMA

Daca am sa fim asa de multi cati ati fost astazi sigur o sa facem ceva :)) Am fost mai multi Online dupa waruri... nu imi dau seama de ce dar na si membri care sunt inca in factiune si nu au iesit chiar ca nu isi mai bat capul si din data ce o mare parte nu a vrut sa partecipe la waruri am stat si eu /q pana la warul cu Avispa Rifa PC-u mergea foarte prost si nu am mai intrat in Game sa ma misc in poze... ahh inca ceva Avispa Rifa o sa inceapa usor usor sa intre in LS :D

@, nu-ti mai fa aluzii gresite, te rog.

@, nu e nevoie sa recurgem la fapte de genu'. ;)

SPER CA ATI INTELES CA WARURILE DIN 03.03.2015 04.03.2015 AU FOST FOARTE SLABE (din punct de vedere al activitatii) deoarece s-a schimbat conducerea si a dus la niste consecinte. Asta nu inseamna ca trebuie sa fim mai slabi.

Chiar asa a fost :)) Nu imi spune tu mie ca imi fac aluzii gresite ;) Acum poti avea si 41/41 la war ca tot pierdeti cu Green Street Bloods dar na nu imi mai bat capul si nu vreau sa ma cert cu nimeni doar pentru o prostie