Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari pentru waruri baieti ! 2/3,destul de bine zic eu desi se putea si mai bine.Azi nu am prins o zi buna dar m-am straduit cat am putut,pana ma obisnuiesc iar cu rpg1.Poate de luni va intra si liderul la waruri.

Btw,eu sunt noul vostru coleg.

Seara buna!

Mda..

Au fost cat de cat ok warurile de astazi dar cum a spus si Adrean, se putea si mai bine.

NyS, am citit ba si motivul, stai chill ;)

@, Bafta mai departe Gay Mic ce esti!

Poate ne mai vedem (IN ALTA FACTIUNE! Nu te gandi iar la Prostii), cine stie :))

Ce faceti we?

Eu acum ma trezi...ajunsai la 7 acasa 8-|@-)

Deseara am Majorat.. iar ajung la 7 acasa :))

Hai ca intru si eu imediat in game.

La multi ani tuturor ce-si serbeaza ziua de nume astazi, adica celor ce ii cheama Florin/Florina/Florinel/Florentina, s.a.m.d. Totusi, La Multi Ani si mie! :))

Daca ne chinuim, astazi putem sa prindem 2/2, numai sa nu mai fiti asa lenesi!

Seara buna!

Se pare ca abea acum am terminat si eu toate treburile si prinsai putin timp liber.

Intru si eu imediat in game sa vad ce mai e.

Auzi ca se face UPD ca nu-mi merg srvs.

Baaa gata m-am trezit si eu acum, numai pot sa dorm.Ce-am visat as-noapte :))))))))))))) MORRR: Cand o f**ea TraTeCyy pe varamea (de grad 2) in cada mea, am fost complice clar si mi-a zis very daca vreau si eu, pana m-am dus sa iau prezervativu de la mine din camera l-a luat taso lu varamea pe TraTec:)))))))) si s-a terminat, da si eu nenorocit daca nu venea tascsu o babardeam pe varamea si are 13 ani:)))), dar arata bine ce sa zic.MORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR asa vis.CLAR prea mult sa-mp, are cineva facebook sau o poza cu TraTec sa vad daca seamana cu ala din vis?

Edited by AIM K0rS VALUARE

@, Da coaie uite ea e varamea despre care vb: https://www.facebook.com/madalina.lavinia.988?fref=pb&hc_location=profile_browser

Eram nebun, daca nu venea tacsu sa ma trezeasca la realitate o faceam cu varamea e adevarat ca-i mai indepartata putin dar chiar si asa.Bunica mea cu bunica ei sunt surori

@, Are 13 ani face 14 anu asta :))) o stiu de cand era in fasa, arata bine fata i-am zis in fata "Daca nu eram rude ma bagam pe tine".Si a inceput sa rada:)))).Ai vazut ce ochi frumosi are:)

Neata!

@, Ba ce vise ai si tu..

Vise cu Varata ca o corupeai la doar 13 ani si cu unul pe care nu-l cunosti :))

Dar de unde stiai ca era Tratecy daca zisasi ca nici nu-l cunosti? Nu sti cum arata?

Daca ala din vis era Sidorov? :>

La asta te-ai gandit? :)))

PS: E draguta varata. Cand are 18+ sa ma anunti ;)

@, Nu stiu ma era ceva gen eu dormeam cu Tectecyy in camera mea si noaptea ala se ridica din pat si se duce la baie dupa vreo 10 min ma trezesc si eu si ii vad pe aia 2:))))))))) in cada mea si de acolo sti ce se intampla.De unde stiu ca ala era Tratec?Poi asa se recomanda el in vis ca e TraTec:)))).

Edited by AIM K0rS VALUARE

Clarr ba nu pot sa ma conectez de 15 min ma chinui sa intru e clar, e 1000/1000.

Neata!

Si eu am stat aseara 8 minute sa ma Conectez...

@@Decimo AllenMinyo, Ce-ai ba? :>

Sigur de asta ai venit? :>

Hai ca intru si eu in game.

Ma duc sa iau 50 Gold de la /getgift :))